HTH kök
kök,  samarbete

Sprillans nytt kök !

Inlägg i samarbete med Benjamin Moore Sverige

Nu är vi helt klar med köket och vi är så nöjda. Det känns helt fantastiskt att ha ett kök som blev precis så bra som vi hoppades på. Vissa saker blev ännu bättre som te.x. väggarna som vi målade med färg i från Benjamin Moore. Denna färg är verkligen så bra som det sägs att den skall vara. Allt jag läste om färgen och fick berättats för mig stämmer.

Te.x. så kan man rolla väggen kors och tvärs, det kan se flammigt ut men efter lager två med samma operfekta målningsteknik så är väggarna inte flammiga. Dessutom så kan måla över en fläck på väggen och bara måla fläcken och inte hela väggen, något jag nyss testade då jag hade råkat skvätta vit snickerifärg på väggen. Jag rollade bara ytan  där det var färgstänk. Det såg först lite flammigt ut som våt färg givetvis gör, men när det torkat så var väggen inte flammig, utan väggen såg hel ut då det gamla och nya färglagret hade smält ihop. Detta är fantastiskt bra! Att det fungerar beror på att färgen från Benjamin Moore har en unik funktion, en patenterad Colour lock teknologi; vilket innebär att själva pigmentet kapslas in i själva bindmedlet. Färgen har ett fantastiskt djup och kulören håller sig fin över tid.

Erbjudande:Benjamin Moore erbjuder mina läsare 10 % rabatt vid en beställning samt 2 stycken provburkar med färg på köpet. Uppge koden ”annat” vid beställning. Erbjudandet gäller februari ut.

Något annat vi är oerhört glada för är vår fina spis, en 90 cm induktionsspis i från Bertazzoni. Jag har i hela mitt liv köpt det billigaste av allting, nu valde vi att köpa spisarnas Rolls Royse. Och vi är mycket tacksam för att vi fick till ett samarbete med Bertazzoni som gjorde att vi kunde få köpa den med rabatt. Vår ena son har asperger och är mycket doftkänsliga och tycker våra rotfrukter luktar av sig på hans mat om de är i samma ugn. Nu kan vi tillaga hans mat i den lilla ugnen och göra vår mat i den stora. Så vi är mycket nöjda med den här lösningen.

I förra huset så hade vi en fläkt i från Fjäråskupan och nu när vi renoverade så var det givet att vi skulle ha en fläkt därifrån igen, för deras fläktar håller världsklass. (fläkten är även den köpt med samarbetesrabatt)

Vi är så glada för våra golv med. De är säkert tjugo år gamla, ett golv i från Rappgo som tidigare ägare lagt in. Oscars golv i Varberg gjorde underverk med dem genom att behandla golven med produkter i från Bona. Golven blev så fina!

Vi har satt in ett kök i från HTH som heter Shape,, och som ser platsbyggd ut. Vi valde att sätta socklarna kant i kant med skåpen för att få en mer platsbyggd känsla. Bänkskivan kommer i från stenskivor.se och det gör även blandaren och vasken. Vasken är en riktig hit, den är 80 cm bred och sväljer så mycket.

Fönstren är dock väldigt smutsiga ser jag. Det är väl alltid så att när solen tittar fram så upplevs allt väldigt smutsigt.

Är så glad för att vi kopplat in vedspisen den tillför både värme och stor charm till köket.

Vi är väldigt glada för att vi öppnade upp mellan hall och kök. Det ger ett härligt ljusflöde.

Ha det så att/Anna

3 Comments

 • bingo app online live philippines bingoplus

  Graphics аre gгeat but yⲟu οnly go սp in speed.
  Wish therе were more choices. So, it’s tԝo games at thе beginning, with only two options of changing аnything.
  Alsߋ iit ցoes a little slow tο advance аnd further.
  I would have liked to ssee more options tо choose from orr
  іf there were bonus rounds. To mаke it more exciting.
  Ꭲhere’ѕ not enouɡһ going ⲟn and we need mmore
  choices. A wіⅾer ranmge of options ….
  iѕ thjs wһat makеs sense? Іt lⲟoks promising
  and graphics are amazing

 • Bingo App

  Ι love Bingo Рlus. Ӏt’s fun, relaxing аnd monkpoly slots game taкes my mind
  off of anythіng һat I don’t want tо thіnk aboսt. Thе most imрortant tһing abⲟut уour Monopoly slot game is ”THERE is no advertising, NOT EVEN ONE”.

  Thank you forr yⲟur support!

 • fiba odds pinnacle

  Ӏ love playing sports betting, ɑnd it’s never
  ᴡay difficult to play sports betting. Τhey ensure tһat уοu are enjoying thе experience,
  еven if you’re not making a profit. Ιt’ѕ the most enjoyable sports betting app Ӏ’ve eѵer played.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »