resor,  samarbete

Cuisine at Atlantis The Palm – Dubai.

Bilder i från Pressresan till Hotel The Atlantis The Palm

Restaurangen Wavehouse är senaste tillskottet på Hotel Atlantis. Restauranger ligger nära vattenparken och bjuder på härligt häng. Dagtid är det en plats för familjen, men i takt med att mörkret faller på så bjuder Wavehouse på härligt häng för vuxna.

Restaurang Nobu, var helt klart en riktig favorit där maten gick i Japanska tecken. Vi åt fantastiskt god mat! En av oss i sällskapet är Vegan, så fick vi smaka på otroligt goda vegansk alternativ. Det var verkligen en smakupplevelse.

En annan oerhört häftig upplevelse för alla sinne var Cirque de cuisine  som går av stapeln två gånger om året som bjuder på härlig kanerval stämning. Turligt nog så var eventet när vi var på besök i Dubai. Det kostar 495AED (ca 1271 kr) och så får man äta på nio stycken av Atlantis signatur restauranger, tex Bread Street kitchen bar, Nobu och Locatelli och har fri bar i fyra timmar.

What a place!!!, Ossiano som är en seafood restaurang. Här sitter man omgiven av fiskarna i de stora akvariummet. Helt magiskt om man frågar mig. Här stannade vi till och tog en drink innan vi skulle vidare på kvällen.

Gordon Ramsey`s Bread street Kitchen & bar åt jag den godaste råbiff gjord på fisk – Spicey tuna tartar. Så god!

Något man inte bör missa när man är i Duabi är Friday brunch. Detta var min tredje Friday brunch i Dubai och jag är helt såld på konceptet. Brunchen på Saffron var helt makalöst trevlig. Det var en riktig partybrunch och alla åt, drack dansade och var glada. Det här vill jag uppleva igen. Jag som är en ”sucker” för seafood åt massa ostron, hummer, räkor och sushi. Drinkarna var oerhört goda och jag som aldrig dricker mjökdrinckar blev helt ”hooked up”

När man kan få sushi till frukost så äter jag det givetvis. Det kan man göra om man äter frukost på restaurang Saffron.

(Pressbilder i från Hotel Atlantis The Palm)

Ronda Locatelli, I´m in heaven” Vilken mat alltså. Jag älskar roisotto och åt en magiskt god svamprisotto med svart tryffel. Vi testade även massa vegansk mat och den friterade zucchinin var så god.

En vistelse på Hotel Atlantis The Palm, bjuder på enastående matupplevelser, där det ena wow, avlöser det andra. Maten är helt klart i topp nivå, och det spelar ingen roll om du är vegan eller glutenallergiker. Här tar man maten på allvar och skapar exceptionella matupplevelser för alla. Har man en matallergi, eller äter en speciell diet eller har valt bort kött och mejeri produkter så är det inga problem på Atlantis, här ligger man långt före många andra restauranger.

Atlantis ligger helt klart i framkant, här skapar kockarna smaksensationer som får smaklökarna att galoppera.

Ha det så gott/Anna

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »