samarbete,  sovrum

Emma har flyttat in!

Annonssamarbete med Emma Madrass

Emma madrass Ullmatta

För några veckor sedan fick jag ett erbjudande som jag inte kunde tacka nej till. Dottern hade flyttat och tagit med sig sitt pick och pack och hennes gamla rum gapade tomt.

Jag blev kontaktade av en säljare på Emma Madrass med frågan om jag ville testa en madrass i från dem. Jag klickade in mig på deras sida och blev verkligen intresserad då deras madrass verkade vara oerhört bra. De erbjuder gratis frakt och retur om man mot förmodan ångrar sitt köp. Dessutom så har madrassen 10 års garanti. Madrassen i från företaget Emma Madrass erbjuder även alla köpare att testa madrassen i 100 nätter, och skulle man mot förmodan inte trivas med madrassen så kan man returnera madrassen kostnadsfritt.

Tanken om att använda dotterns rum som gästrum rum kläcktes.

Väggarna målades om med färg i från Benjamin Moore som jag hade kvar i kulören Conventry Gray HC-169 ( den kulören som jag har i vardagsrummet) Jag beställde gardiner i från ellos och hängde upp dem framför den smala alkoven där vi i framtiden skall sätta upp hyllor och klädstänger, för att på så vis utnyttja ytan på bästa sätt och skapa bra förvaring. Jag var väl egentligen inte så sugen på att trycka in en sänggavel i rummet och det var här jag såg fördelarna med madrassen i från företaget Emma Madrass, då den är konstruerad som så att den går att lägga direkt på golvet.

När vi har gäster, eller de stora kidsen kommer hem så kan vi plocka fram madrassen och bädda upp för dem, och när ingen är här så kan man ställa madrassen på högkant innan för de vita gardinerna och har på så vis ett luftigt rum, där man tex kan göra stretch övningar på den mjuka mattan.

Jag valde en 120×200 cm madrass, men madrassen finns i måtten 70×200 till 200×200 cm – det finns helt klart en madrass för alla.

Emma madrassen passar för alla sängar och man behöver inte använda en bäddmadrass. Madrassen är uppbyggd av tre lager foam som individanpassat, tryckavlastar och ger maximalt stöd för hela kroppen. Här kan du läsa mer om madrassen i från Emma Madrass .

Företaget Emma Madrass erbjuder mina läsare 30 % i rabatt med koden Anna30 . Koden gäller Mars månad ut.

Ha det så gott/Anna

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »