nyår

In my mind..

I min ”vision bild” av hur vårt vardagsrum ska se ut ingår ett matsalsbord med kurvigaben!! har inte hittat det ännu, men hoppas på att göra det. De två halvmåneborden är ju egentligen ett bord, och nu i tapetersingstider så hamnade båda borden i hop, med alla ljustakar på och det jag såg gjorde mig så glad. Ljusgrått bord med kurviga ben, ja det är så jag vill ha det, fast en aningen större!!

Ja, just det på golvet ligger pärlsponten som ska upp i taket! på lördag kommer den på plats!!

Hur det går med tapetseringen.Ja,  halva rummet är tapetserat med Duros, spackel på rulle. Verkligen ett kanon bra resultat. Vi har ju lagt i små bitar av gips här och var, så väggytan är ganska varierande i skick och tapeten spackel på rulle har verkligen trollat bort allt som var ojämnt!!

Ska visa er skillnaden inom kort!!
Ps. tack alla ni som röstat på vårt ugly badrum!!

Ha det så gott/Anna

14 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »