whiskey
mina jobb

Talisker 41 year old Whisky

Styling Anna Truelsen Foto Ben Duffy

För några veckor sedan fick jag mejl i från en reklambyrå i London som heter Precious. Först trodde jag att det var ett spam mejl och hade tänkt att slänga det, men läste igenom det snabbt och insåg att Ad Clement Ma hade hittat ett jobb som jag gjort på nätet, vars location var precis vad de sökte. Byrån ville gärna att jag skulle göra stylingen och efter noga övervägande så tackade jag ja. Jag hade egentligen alldeles för mycket att göra, men en sån här chans, att få träffa nya människor och få jobba med en såpass väletablerad byrå och dessutom med ett Whisky brand som Talisker gick ju inte säga nej till.

Locationen, var hemma hos min vän Gunn i Ålesund, där jag tidigare gjort reportage.

Vi hade supertrevliga dagar. Fotodagen pågick från 8 på morgonen till 11 på kvällen och jag imponerades stort av teamet Peter, Clement, Ben och Mark i från Precious. Fotografen Ben Duffy och fotoassistenenten Mark Nolan var ett väl sammansvetsat team.

Nu måste jag bara införskaffa mig en flaska Talisker Whisky men det får bli den 11 åriga Whiskyn, den passar mer min plånbok.

Ha det så gott/Anna

110 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »