mässing
hall,  samarbete

Beslagdesign

I samarbete med Beslag design

 

beslagdesign

 

Efter & före

beslag

Vi renoverade hela vårt bottenplan, (minus badrum) under hösten/vintern 2018/2019.  Hallen ströks med ny vit färg och vi lade in samma trägolv som vi hade i de andra rummen på bottenplan.

När vi flyttade in för 10 årsedan så var det klinker och sågspånstapeter på väggarna och garderobsdörrar i pärlspontsutförande. Hallen var helt ok, men jag drömde om pärlspont på väggar och tak.

Vi hade fått nys om att det nog fanns pärlspont i både tak och väggar, gömt under modernare material. Och det var en enorm lycka när vi tillslut vågade sätta kofoten i väggen och hittade pärlspont, det var som att få möta husets ursprung.

Vi restaurerade både tak och väggar och satte in ny pärlspont där det inte fanns någon, tex. så fanns det ingen pärlspont på sidorna om garderoben.

När jag målade om väggar/tak vintras så satte jag bara tillbaka de gamla slitna handtagen i väntan på att vi skulle få tummen ur och köpa nya, tack o lov så tog det bara ett par månader efter helrenoveringen av hallen innan jag hittade mässingshandtagen med läder i från  Beslag design.  Jag tycker de passar som handen i handsken, vad tycker ni? Svep för före bilder & närbilder på handtagen.

Klicka in er till Beslags Design, de har ett stort urval av knoppar, handtag . Kanske hittar du vad du söker efter, precis som jag.

Ha det så gott/Anna

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »