samarbete,  sovrum

Provmåla

I Samarbete med Benjamin Moore Sverige

 

Jag har varit sugen på att måla om sovrummet sen vi målade om näst intill alla väggar grå på nedre plan. Jag blev helt klart lite modigare efter det. När 20 -åriga sonen kom upp och tittade när jag målade så undrade han om jag var sjuk, jag hade målat mörka kulörer, ler:) Han gillar inte vitt så han var nöjd.

Ja, jag har förändrats jag medger det. Men jag har alltid gillat färg, men väljer det mest på mina kläder, men nu så blir det ändring på väggarnas kulör fram igenom med.

Först gick jag in på Benjaminmoore.se och valde ut de kulörer som jag ville provamåla. Väl hemma så röjde jag ur sovrummet och bäddade för oss i ett annat rum intill.

Gjorde en snabb maskering och satte igång och målade upp kulörerna på väggen. Jag fick ganska så fort några favoriter. hade jag valt ett säkert kort så hade jag valt en helt annan färg en de jag valde. Då hade jag valt nr 3 i från vänster. Men vi valde en helt annan färg, nämligen den färg som jag målat närmast golvet. Vilken är din favorit?

Kulören som vi valde heter Mediterranean Teal 2123-10  som hör till den blåfärgfamiljen.

”Stay tuned”, fortsättning följer!

Ha det så gott/Anna

One Comment

  • Beancieda

    Lifestyle causes buy cialis 5mg The 10 year Kaplan Meier estimates of the proportion of LRR for various patient subgroups according to RS and other clinical variables age, clinical tumor size, tumor grade, type of initial treatment are presented in Figure 3 for the 895 tamoxifen treated patients

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »