thonet
Jul,  samarbete

Nyputsat silver till juldukningen

Inlägg i samarbete med Sterlingpolish

Jag har fått testa Bistro Silverputs i från sterlingpolish

Jag är djupt imponerad. Man sköljer besticken och tar på silverputs med svampen  ( svampen sitter i locket på burken) Man tar på putsmedlet, gnider fram och tillbaka, ingen kraft behövs efter det sköljer man av dem. Silverbesticken blir som nya, skinande blanka så att man kan spegla sig i dem.

Det bästa med putsmedlet är att det inte luktar skarpt eller känns frätande mot huden. Jag är oerhört känslig för starka dofter och brukar reagera starkt på alla kemikalier, men Bistro silverputs luktar milt och fräscht.

Bistro Silver Puts har funnits på marknaden i mer än 70 år och är att den första silverputsen i världen med Ecolabel och som certifierats som miljövänlig.

tryck på länken nedan för att se hur effektivt putsmedlet är.

IMG_2566

 

Det känns otroligt roligt att duka upp till Adventsmiddag med nyputsade silverbesick som glänser, det känns lyxigt!

Bistro silverputs säljs i många butiker i Sverige, men jag googlade upp att Coop har silverputsen i sitt sortiment. Ni kan köpa den online här. Fått tips om att det finns på Gekås och i många utav de stora Ica butikerna med.

Ha det så gott/Anna

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »