Pelargonstickling
samarbete,  sovrum

Sleeping with your enemy? Sängkläderna i från Navystories blir garanterat din bästa vän!

Reklamsamarbete med navystories.se 

SovrumNavystories.se

Benjaminmoore

Sleeping with your enemy, så känns det helt klart ibland.

Jag tycker verkligen inte om sträva påslakan som river mot huden. Jag vet inte om ni har hört talas om tyngdtäcke. Men det är ett täcke vars effekt blir som en stor mjuk kram och man sover bättre.

Det vill man ju uppleva, eller hur! Sedan flera år tillbaka sover vi i sängkläder som känns som en mjuk ”tisha”, helt fantastiskt skönt då sängkläderna lägger sig mjukt runt kroppen och man får en go känsla i hela kroppen, man vill liksom gosa ner sig. Dessa sängkläder blir som din bästa vän, som du aldrig vill skilja dig i från, jag skulle säga att man faktiskt sover bättre med dessa sängkläder. I allafall gör vi det, deras effekt påminner helt klart om tyngdtäckets omfamnade känsla.

Vart hittar man dessa godingar då? Jo, ni hittar dem på navystories.se . Vars tillverkning sker i Ulricehamn. Sängkläderna är tillverkade i ekologisk bomull. De finns i flera fina kulörer. Kimonon  som hänger på väggen är därifrån med.

Jag kan verkligen rekommendera sängkläderna i från navystories.se de har hög kvalité och är oerhört prisvärda.

Ha det så gott/Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »