kök,  samarbete

Jubileumssett

Betalt samarbete med Globalknivar


När vi har renoverat köket, då ska vi köpa nya knivar. Jag vet faktiskt inte hur många år som jag sa det. Min svåger hann ge oss ett par knivar och min vän som är kock skakade på huvudet åt mig när vi skulle laga mat ihop ( har en matklubb ihop) han blev tvungen att använda brödkniven för att kunna skära grönsakerna & köttet – skandal!!!

Precis när köket var färdig lagom innan julen -18 så kom Kockvännen förbi med knivarna han hjälpt mig köpa. Ett gäng med Global knivar och en magnetlist till dem, då jag inte på några villkor som helst fick lägga dem löst i lådan.

Jag måste säga att min glädje för att laga mat har vuxit sig starkare sedan jag fick köpt vassa knivar, och då har jag alltid gillat att laga mat. Så ni fattar hur kul jag har det i köket, går åt eufori emellanåt, ler;) Jag är en sån där person som tänker på mat dygnet runt och på vad jag ska laga för någon mat nästa mål, och älskar att experimentera och skapa nya rätter utifrån vad jag ätit på te,x  restaurang eller vad som finns i kylskåpet. 

Vill ni också ha grymma knivar i ert kök så kan jag tipsa om att globalknivar just nu har en jubileumssett med tre knivar för 1999 kr då globalknivar fyller 35 år.

Knivsetet är framtaget inför Globals 35-årsjubileum och finns endast i begränsad utgåva. Setet består av en santokukniv, en olivslipad kockkniv och en skalkniv.

Ha det så gott/Anna

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »