matrum,  samarbete

Nu är allt på plats.

Samarbete med Benjaminmoore.se

Köksinspo Blocketfynd Loppis Heminredning Trägolv

Nu är skänken på plats, färgsatt i svart och inger precis den där känslan av tyngd som jag saknade vi matplatsen. Nya beslag har den fått med, hittade gamla antika på en loppis. Och visst är pigtittaren fin som har fått hedersplatsen ovanpå.

Nu kommer väggfärgen till sin rätt när den inte behöver kampera med en kulör som har mer grönt i sig än vad den själv har. Svart upp till den grå/gröna väggfärgen balanserar upp allt. Väggens kulör heter Metropolitan AF-690 och kulören på skänken heter Black  HC-190 och kommer i från benjaminmoore.se

Är ni också sugna att måla med dessa kulörer eller andra för all del så har Benjaminmoore.se webbbutik. Det här är helt klart den bästa färg jag någonsin målat med. Den är jättedryg, rik på pigment och har mycket god täckningsförmåga, silkeslen ton och ger ett så fint resultat.
Här kan ni läsa ett äldre inlägg med info om färgen.

Det där med att välja rätt färg för rätt ändamål. Jag har testat ett av Amerikas största färgmärken- Benjamin Moore

 

 

5 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »