resor

Club Adakoy Resort, Marmaris.

turkiet

Jag har oerhört goda nyheter!

Nu går det äntligen att boka en resa till Club Adakoy Resort i Marmaris, som tidigare hette Cooks club Adakoy!

Kelimkuddar, sol och bad here I come!

Så många av er har skrivit till mig och undrat vad som hände med hotellet i Adakoy som jag var på semester på förra sommaren, då det varit helt borta från ”etern”

Thomas Cook som var den förra researrangören gick ju dessvärre i konkurs i höstas vilket medförde att Ving upphörde med att sälja resor dit. De goda nyheterna är att hotellet är bokningsbart igen då tui.se är den nya researrangören.

Jag & min man är väldigt glada för att det nu går att boka resor dit igen då vi blev helt förälskade i hotellet och platsen när vi var där i somras. Att komma dit kändes som att komma hem! Och vi kommer att åka tillbaka i början av juni.

Det bästa är att Hotellet har kvar samma fantastisk koncept som tidigare. Det har bara bytt namn i från Cooks Club Adakoy till Club Adakoy resort. 

Här kommer ett dundertips från mig;)

Jag sitter alltid och letar om det kan var billigare att flyga i från andra flygplatser än den som är närmast mig och just nu så är det alltså 5000 kr billigare att åka den 2 juni i från Stockholm istället för den 3 juni i från Göteborg. Här finns pengar att tjäna helt klart!!!!

Klicka in er och boka en resa vetja, Club Adakoy Resort är ett fantastiskt hotell för dig som reser utan barn. (Hotellet har 16 års gräns)

kelimkuddar

pizza

Vi njöt av varenda måltid på hotellet förra sommaren. Maten är inspirerade av det Turkiska köket och har Vietnamesiska influenser! Det går även att få fantastiska vegetariska och vegansk rätter och även glutenfritt.

”Maten höll riktigt hög kvalité. Jag älskade varje maträtt. Vi valde all inclusive, och då måste jag nämna att detta inte var något traditionellt all inclusive hotell. Tvärtom! Här beställde man rätter över disk som tillagades medan man väntade. Superfräscht, och jag upplevde att det slängdes mindre mat här. Jag beställde ofta en mindre portion så jag kunde smaka på flera rätter.”

solnedgång

hängmatta

Solnedgången i från hängmattan var magisk.

Ser fram emot att få ligga här i igen i juni och njuta av solnedgången.

kelim

Här utanför receptionen satt vi på kvällarna och väntade på hotellets taxibåt som tog oss in till Marmaris då hotellet ligger i Adakoy som är en halvö. Det tog ca 20 minuter och var en härlig tur.

interior

Så snygg interiör i foajén. Älskar kelim mattorna och kuddarna, måste be våra Turkiska vänner som vi lärde känna inne Marmaris förra året om hjälp att köpa med mig kuddar hem i sommar.

restaurang

Dinner ”with a view”. Vi satt intill glas staketet varje dag och njöt av utsikten ut över havet.

hotellfrukost

Så här såg min standardfrukost ut, så gott!

Club adakoy

inredningsinspo

Rummen är inredda i snygg bohemisk stil.

calvin klein

Min man och mitt trogna resesällskap.

sommarklänning

Ja ni ser, jag trivs här. Jag älskar sommar och vädret i Marmaris är så härligt varm och gott.

pool

Utsikten i från min solsäng. Här låg jag nästan varje dag.

parmesan

seafood

club adakoy

Som sagt redan förra året visst vi att vi måste åka tillbaka och det gör vi i början av juni i år. Vi ska ladda batterierna inför alla våra projekt här hemma med att bygga upp våra altaner.

Fråga gärna om ni har några frågor. Resa är min passion så jag delar gärna med mig om det jag vet och har upplevt.

Ha det så gott/Anna

17 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »