tulpaner
mina reportage

Sekelskiftesstil i 70-talsvillan

Av Anna Truelsen Foto Carina Olander

I senaste numret av leva o bo så har Carina och jag med ett superfint hem. För några veckor sedan besökte vi Jenny och hennes familj i Älmhult. Tack Jenny för en supermysig dag och så kul att se vad ni har åstadkommit i er 70-talsvilla. Ni har det så snyggt!

Kika gärna in er till Jenny på instagram

Ps. I dessa svåra tider så vill jag skicka ut en vädjan till er, precis som många andra branscher så behöver min branch stöttas. Om ni har råd att fortsätta köpa inredningstidningar så ber jag er att fortsätta med det. Tillsammans får vi görs så gott vi kan för att stötta varandra.

Ha en fin dag/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »