trädgården

Bygg ditt egna mini växthus

  1. Köksträdgård Odla Pallkrage

Budgettips är alltid bra tycker jag. Drömmer du precis som jag om ett växthus men inte har utrymme för att köpa ett, då får man vara uppfinningsrik. Jag har ett gäng gamla fönster i min ägo som ska bli ett orangeri nån gång när vi har tid. Men tills dess använder jag några som skydd åt mina plantor. Ett kopplat gammalt torpfönster blir perfekt på odlingslåda och för de växter som behöver mer skydd så har jag häftat på byggplats på kortändorna. På så vis så har både butternut & zucchini plantor kunnat flytta ut. Så glad för detta. Så har du tillgång till gamla fönster så kan du skapa en mer gynnsam miljö för dina plantor och redan flytta ut sorter som vanligtvis inte skulle kunna flytta ut nu.
Ha det så gott/Anna

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »