samarbete,  Terrass,  Terrassen,  trädgården

Behandla trallen

Reklam för Thompson’s one coat Water seal.

I samarbete med

M & P paint & coating 

Jag har tusen järn i elden, och vi har betat av oändligt många projekt med huset den här våren. Jag är effektiv och vill att min tid ska räcka till mycket.

Att behandla trallen med Thompsons One coat water seal är ett smart drag då detta är en produkt som endast behöver appliceras år ett & år två. Sen håller det upp till 10 år och trät grånar snyggt.

” Thompsons One Coat Water Seal är en unik mikroemulsion av kisel som tränger in i träet och gör det avvisande mot smuts och vatten. Med en enda strykning långtidsförseglar och skyddar One Coat Water Seal trä, tegel och sten. Kan användas på allt trä, såväl nytt som gammalt, är särskilt lämpligt för tryckimpregnerat trä”

Givetvis tvättar man trallen innan behandling och tvättar även trallen en gång varje år. Denna produkt passar mig perfekt då jag har mer tid över till annat. Ni hittar produkten på tex Hornbach 

I går kunde vi äntligen möblera terrassen efter att trallen var färdigbehandlad. Jag har laserat stolar & bord så nu ser det lite fräschare ut. Hängt upp värmelampor och nu väntar jag bara på att vinrankan ska slå ut.

Jag brukar få många frågor om gardinerna. De är inköpta på Ikea för många år sen. Jag lägger dem i klorin på hösten när vi tagit ner dem och så blir de vita o fina igen. I år så behöver vi byta ut 4 stycken och jag har beställt de billigaste vita gardinerna från Ikea som komplement till de vi har.

I dag så ska jag möblera takterrassen, mer av det ska ni snart få se.

One Comment

  • Aderiecib

    cialis without prescription Our study focused primarily on four English speaking countries where 93 of the respondents were white Caucasian of European descent and two thirds had at least some college level education; therefore, the results do not provide further insights into choices made by women in other countries with different health care systems, ethnic backgrounds, and socioeconomic circumstances

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »