Reklam

Mobiltillbehör

Reklam för Teknikhallen

På Teknikhallen så kan ni hitta mobiltillbehör som t ex mobilskal och skärmskydd, tryck här för att spana in Teknikhallens välsorterade sortiment.

Detta är en favorit som även pryder min nyinförskaffade telefon, ett genomskinligt fodral  så man ser loggan på telefonen.

Något mer som jag brukar köpa är armband till min Apple Watch, så lätt att byta och blir som en helt ny klocka.

Här hittar du fler armband till Apple Watch

Jag köpte min klocka för några år sedan och från att ha varit en person som inte är noga med att ha en klocka runt armen så är jag nu i det skede att jag inte skulle veta vad jag skulle ta mig till om min Apple Watch går sönder.

Den är oumbärlig i mitt jobb. Jag kan svara snabbt på meddelande, sätta larm så jag inte fastnar i skrivbordsstolen för länge utan rör nu på mig var 30 minut. Detta gör gott för min kropp. Sen så är det oerhört inspirerande att sätta rörelsemål varje dag och se till att uppnå dem.

Har du ingen Apple Watch så rekommenderar jag den varmt, finns även på begagnatmarknaden .

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »