nyår

Ommöblerings kaos!!!!

VARNING !!!
Alla känsliga läsare! Här kommer ett inlägg med riktigt gräsliga bilder på kaoset i mitt tv-rum!
Ja sa ju att kulan var rullad!! Nu är det fullständigt kaos i tv- rummet! Jag släpar och släpar. Har fått lite hjälp av mannen. han tyckte inte detta var så brådskande som jag tyckte. Men nu måste jag bara få lite ordning i kaoset. Jag har tömt bokhyllan. Bärt och bärt tills ryggen nästan gott av. Jag hade 8 hyllplan fulla med mina älskade böcker. Ska försöka att göra mig av med några som inte är så fina och bra!

Det blir nog till att måla om tv rummet, men det får bli senare. Nu måste jag bara få ordning på alla tekniska apparaturer Och måla om bokskåpet. Bilder hur tv- rummet blir kommer senare. Soffan går ju inte att göra så mycket åt. Inte direkt min älsklingsfärg men den är stor rymmer hela vår familj. Och så kan barnen käka godis i soffan utan att jag behöver vaka över dem som en hök!!
Nä nu måste jag börja lägga barnen, väcka mannen som tog en tupplur så att han kan slänga ut bokhyllan.
Förresten vet ni vad han sa. Nu när han såg hur fin skänken blev vit. Han sa att han förstod att soffbordet i allrummet skulle bli fint vitt!! Underbart va !
Kram på er!Nu måste jag ner och slita!!

Ett litet tillägg så här på onsdagmorgon!!
Känner mig en aningen sliten idag. Konstigt va!! Ska ta det lugnt i dag. Ska föröka få mannen att bli inspirerad över tv-rummet. Så han vill hjälpa till. Jag känner att jag måste måla om för att bli nöjd. Det känns så sunkigt i tv-rummet. Det slits verkligen när man har många barn. Hoppas att mannen kan tänka sig att måla!
Det är nu extream home makeover teamet eller bygglov skulle komma !! Nä jag hoppas att han blir jätte inspirerad under jobbet idag. Så att han ser det jag ser när han kommer hem. Just nu tycker han att jag är rätt jobbig med mina projekt. Han tycker att man ska ta en sak i sänder. En låda i sänder.Men HALLÅ!! det tar ju typ hundra år då. Då får man ju inget gjort!!
Ska ta det lugnt på förmiddagen. Bara sortera alla barnens filmer allt från vhs till dvd så ska vi se vilka som får behållas Ja, ja måste nog koppla in det tekniska med.Annars har jag alla ungarna i min säng som glor på tv. Mysigt en stund. Enda tills de börjar brottas och kuddar och täcke flyger.
Ska se om jag kan ta kort på skänken som är målad och så målade jag ett sidebord i går med. Det ska ni få se bilder på. När det har blivit lite ljusare. Klockan är bara halv sju och det är kolmörkt.
Ha en bra dag kära bloggvänner!!!

8 Comments

 • Under en vind

  Detta ska verkligen bli kul att få se fortsättningen å! Det krävs ett fullständigt kaos först innan det kan bli bra, ur kaoset föds inspirationen…hi hi…DEt känns dock inte alltid så….
  Att ha en man som inte tycker att man behöver ha så bråttom vet jag allt om…..ibland får man lura dem så de tror att det är deras egna idéer, då fungerar det åtminstone här! Kram till dig och ta det lugnt idag! (från en som också städar och rensar….)

 • me and alice

  Vad fint det kommer bli! Kul att maken är med på noterna med vitmålning… Det är det nog inte många som är. Ska bli jättespännande att se resultatet sen. Slit inte ut dig bara…
  kram susanne

 • Vanilla dreams and humblebees

  Oj va många inlägg du har fått till! Snacka om energi!!! 🙂
  Ser att du har stora projekt på gång… slit inte ut dig vad än du gör raring… för vi vill inte bli utan din härliga blogg här!

  Vilka fina skåp du har! Älskar skåp! Du är så duktig! Gillar er halltapet också! Föll som en fura för garderobslösningen… kanske ska släpa hem några IKEA garderober – blev ju ursnyggt!

  Vad är det för super loppis du åker på och gör såna fantastiska fynd??

  Kraaam och tack för din energi och all inspiration du ger!

 • Anonym

  Hej på dig
  Jag ser att du har väldigt fullt upp just och ett 10 års kalas mitti.. Hallå! hur orkar du?
  Fast det är klart det är ju så kul speciellt när man vet att resultatet blir bra,gjorde själv en make over i vårt V-rum förra vintern och trodde då att jag skulle ta död på mig själv, men det blev sååå bra och är fortfarande nöjd över det rummet.
  Just nu håller jag på att måla lite, 2 byråer och ett klädskåp (springer emellan dessa)

  Men nu ska jag ta och varva ner innan det är läggdags.

  Kram på dig Pernilla

 • Vårt lilla hem

  Hihi, visst är det härligt att förändra och förnya,bara det att vägen dit kan vara lite stökig ibland 🙂

  Jag skymtar skänken,verkar ha blivit riktigt fin i vitt! Roligt med makens kommentar, så brukar det låta här hemma också 🙂

  Vilka fynd du gjort på loppisen! Jag vill med! 🙂

  Kram! Jenny

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »