nyår

Tack för utmärkelsen-”uppmuntran”!!!

Tack Jenny med bloggen vårt lilla hem! Jag blev så glad för utmärkelsen.Är så glad för jag hittade din blogg, min dag förgylls av att få höra från dig!
Blev jätte uppmuntrad. Är så glad för bloggvärlden. Det är så kul att möta er alla goa bloggare. Jag har blivit så inspirerad så det bara bubblar ut ideér…
Ni alla inpirerar mig. Skickar vidare utmärkelsen utan inbördes ordning….

Huset mitt i byn
Det stora grå huset
My cup of tee
Wilmas vind
vanilladreams and humblebees
under en vind
den vita skolan
Lantlif

Jag vill ju ge alla som läser och skriver på min blogg ett jätte tack. Egentligen tycker jag att alla som hälsar på här på min sida skulle få en utmärkelse, men jag väljer åtta stycken som det förväntas av mig!!Det är så roligt att läsa vad ni skriver! Jag tar in varje ord, och orden uppmuntrar mig så!!
Kram på er alla!
Anna

6 Comments

 • svärmor

  Nu har jag lusläst sidan och låtit ögonen få vila på underbara, vackra kort. Du gör detta jätteproffsigt och man får lust att göra vackert hemma.
  Det bästa på sidan (för mig!) var berättelsen om Kalle. Vi behöver alla bli påminda om hur mycket vi har att leva för och vara tacksamma för. Jag kom på en grej att sätta upp på listan medan jag sitter här och tittar ut på blåsten som ruskar i trädkronorna: Vilket blajväder, men tänk så bra att jag kan sitta inne i ett varmt och ombonat hus där taket är helt och där jag känner mig trygg.

  Kram från svärmor

 • Under en vind

  Grattis till utmärkelsen!!! Den är du värd med din underbar blogg och ditt glada sätt!
  Jag tackar och bockar för min!! Blir sååå glad!!!
  Kikade på en av dina bilder längst ner….ser då tapeten som vi också hade innan, dessutom ser jag lampan i taket…den är väldigt lik vår hallampa! Du ser vår om du kikar på etiketten hall….5 november tror jag….Ha en riktigt skön helg! Stor kram!

 • Evelina

  Thanks darling!! I´m honored!! Och vilka fantastiskt trevliga grejer du fyndade igår. Ramen och ljuslyktorna och lampfoten och… det finns ju ingen ände på dina måna skatter 🙂
  Vi hörs.

  KRAM

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »