nyår

Loppis och ”findukning” och kalas!


Ljusstakar som jag fyndade på loppis för längesedan!


Skickade bud med min kära vän Evelina att köpa en glaskupa i hennes svärmors butik!


Dukning i köket!


Min man gjorde två iläggsskivor i mdf i dag till vårt bord!Är verkligen glad för bordet. En riktigt smart uppfinning är det. Litet som ett soffbord, och stort som ett matsalsbord. Behöver bara finslipas lite!!! Ett par stöttor under så blir det lite stadigare!


Fyllde kupan med några fina vita blombollar!


Jag såg ostkupan i ögonvrån! Det var en dam framför mig i gången. Jag riktigt satsade och mumlade något till min son i kundvagnen. Skyndade mig fram och lade händerna nöjt på kupan. Den var min!!!!

Hittade tre stycken väldigt trevliga böcker!


Rätt så kul med glaskupan. I dag när jag åkte till loppisen tänkte jag. Nu när jag har beställt en glaskupa så kommer jag att hitta en på loppisen. Och så var det ju! Ja, det är verkligen märkligt. Det har hänt så förr!
Vi har haft en jätte trevlig kväll. Vi har firat att Johanna fyllde 12 år och att Joel blev 10 år för 6 dagar sedan. De fick massor av trevliga presenter. Vi alla är mätta och belåtna! Har fyllt våra magar med god pastakycklingsallad…Nybakat bröd…Tårta och godis i mängder!
Kram på er alla som tittar in till mig!

13 Comments

 • HannaH i Det stora grå huset

  Hej Anna!
  Tack för ditt stöd, du är gullig du! 🙂
  Vad roligt det var att titta in hos dig idag, så enormt mycket fina bilder du lagt upp!!! Älskar verkligen dukningen, rosa är min grej (förutom vitt då..)Kuporna är kanon, vill också ha en loppis-kupa… Hittade en stor vid sopstationen, lik din, tog hem den men av någon anledning bad jag Gubben lämna dit den igen… Hmmm… Det var ett tag sen nu, och jag har hunnit gräma mig många gånger ska du veta! ja,ja…

  Hoppas att det är bra med dig, du verkar alltid så full av energi! Jag har haft lite dåligt med det på sistone, men förhoppningsvis vänder det bara jag gjort den här tandoperationen… Känns jobbigt.
  Sköt om dig, så tittar jag in igen snart!!
  Jättekram Hanna

 • Vanilla dreams and humblebees

  Men vilken fin dukning… nu blev jag sugen på kalas!! Som tur är fyller min åtta åring snart nio och då blir det fin-dukning här också! Tänkte hitta på något roligt… funderar på något härligt tema… passar ju med vår så det blir nog det…

  Vilken läcker kupa… och visst är det märkligt det där. Att har man väl hittat något så kan man slå sig i backen på att man hittar en till dagarna efter! Men det sägs ju att om man önskar sig något tillräckligt mycket så ska det komma till en… jag önskar att jag fick ett hus, helst gratis! 🙂

  Kramar till gulliga dig!
  PS.självklart ska du ha en lite söt klocka på din blogg du med! Den är till för att hämta hem!
  —<-@ Jenny

 • me and alice

  Tack snälla Anna!
  Vad gullig du är…
  Tack för mumsiga receptet…
  Du har blivit som min levande kokbok!*fniss*
  jättekramar Susanne
  ps. det vattnas redan i munnen. Du borde göra en kokbok…

 • Anonym

  vad trevligt med kalas,vi ska snart också fira dubbla kalas för mina barn,dom blir 17 och 19 år fast 19 åringen hon bor i egen lägenhet men hon kommer nog hem och firar hos oss.
  Ja du ser bara för att redan hade köpt en glaskupa så fick du fynda den andra, det var ju bra, du som har velat ha sådana, dom var ju jättefina.
  kram på dig
  Pernilla

 • me and alice

  Hej anna!
  Du har inga mer goda recept???*fniss*
  Härligt kalas ni har haft.
  Vilka mysiga saker du hittade. Tur att du hann först på kupan,hi,hi…
  Den andra kupan var helt underbar. Vill ha!
  kram susanne

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »