nyår

Åh, nu så vill jag sjunga, att våren den är här!

Lyckades att fånga fåglarna på bild!!!

Min ljuvliga Magnolia som knoppas och snart slår ut!!!

Här planeras det för vårsådd!!!

Jag bara älskar gamla stenmurar…så vackert med mossa på stenarna!!!

Ja, nu är VÅREN verkligen här!!!
Jag älskar våren..blir alldeles lyrisk och lycklig….Så ljuvlig att få greja och röja i trädgården.Att få planera hur man vill ha det i sin trädgård med blommor och växter är så härligt!
Det är så fantastiskt att få följa naturens gång..se bladen fört som knoppar ..sen som små blad…och helt plötsligt så är det bara så härligt grönt och lummigt!!!
Åh ljuva Vår!!!
Det är flera som har undrat hur jag har gjort när jag tryckte på glasburkarna
  • först så inhandlade jag shabloner
  • duttade vanlig målarfärg på en kökssvamp
  • håll fast shablonen på burken och duttade med färg
  • Man får pröva sig fram..ha tillgång till papper..så man kan torka av sina misslyckade försök..jag fick öva lite, innan det blev bra!!!

Ha en härlig dag kära bloggvänner och läsare!!Kram från MyLoveLyThingsAnna

40 Comments

  • Mona.

    Åh,så herlige vårbilder du viser oss idag !!! Får lyst å plante masse frø,når jeg ser dine mange frøposer…..det er bare en kosejobb,mmmmmm…..ønsker meg så et drivhus ! like mye til kos,som til planter……lysekrone i taket,masse pelargonier,stoler,bord……nå inspirerte du meg veldig !!!! Takk for det,og ha en fin dag imorgen 🙂

  • Kannor och karaffer

    Åh vilka underbara vårbilder du visar…… har också köpt en massa fröpåsar och håller på att ladda inför första sådden på fönsterbrädan.

    Du har så mycket underbara bilder som du visar….

    Ha det gott!
    /Ann

  • Vardagstugg

    nu fick jag också vårkänslor då jag kikade in här oss dig! vi här i umeå har väl några veckor till innan det ser ut så där hos oss..snön måste väck först 😉
    du tar fina bilder!!
    trevlig kväll/Annelie

  • Mamma Millan

    Goddagens!!
    jap det var ett trevligt besök i skolan..men sömnigt!!

    lir såå trött av att bara sitta o lyssna…GÄSP!! Men mysigt ju!!!

    Kramis Millan
    ~~~`*’*´~~~

    ~~*C A R P E D I E M *~~

  • spetsar och änglar

    Surfar runt och så hittar jag till dig!!!
    Så vackra vårbilder!Här känns det inte alls som vår ännu.Såååå man tackar för dom fina bilderna.Längtar också efter att få stoppa fingrarna i jorden.Och att så lite frön.Ska försöka hålla mig till så lite frön iår. Men jag vet hur det brukar bli med det:)
    Ha det gott
    Heléne

  • Mamma C

    Men åhh, vilka vackra vårbilder du visar. Ja det är en fröjd att se alla träd och buskar knoppa sig och sedan bara stå där lummiga och gröna
    Kram Mamma C

  • Magny

    ja du er virkelig heldig! og tenk at din magnolia står i knopp,- gled deg!!!
    🙂 🙂 🙂 Jeg kommer og besøker deg når den blomstrer….

  • Magny

    Du er så dyktig med ditt fotoapparat! Og vakre motiv har du også! Mitt landsted er på en øy i vest-norge, der er mange mosegrodde murer av sten, du ville like deg der..
    Takk for titten hos meg,-klem

  • Anonym

    Men så himla härliga bilder!!!! Har ni verkligen så mycket vår hos er? Jag längtar så mycket till att få sätta lite frön och få se dom gro…..

  • Under en vind

    Halleluja moment som Kishti i Idol brukar säga…vilken vårspritter känsla man får av att titta in här hos dig!
    Hoppas att du har en skön onsdag framför dig! Här väntar marknad om en halvtimma tillsammans med Lönnergårds Anna och barnen. Därefter tar vi en fika och planerar klart bloggträffen! Kram!

  • Hannis

    Men du!
    Här sitter man i grått och regningt väder och undrar om det någonsin ska bli vår och så kikar jag in hos dig och får en vårkick!!

    Underbart!
    Ska prova din burkmålning!

    Ha en fin dag//Kram Hannis

  • Morse Farm

    Hejsan!

    Vilka underbara vår bilder du bjuder på.
    Härligt!
    Så det ska planteras en massa, det ska vi också inte lika mycket bara.

    Kul med tipset hur du gjorde dina glasburkar.

    Ha en underbar dag!
    Kram Bodil.

  • Tonje

    for noen nydelige vårbilder…her er det så masse snø og vind så man skulle tro det var desember,men vi må få vår vi også en gang…Så spennede det må være å planlegge hvordan hagen din skal bli…håper du blir å vise bilder av hagen i sommer.

    Nydelige ting du har fått tak i og kjøpt i innlegget under også=)

  • White Season

    Vilken härlig vårsida 🙂 Precis sån energi man behöver. Och visst är det väl härligt att köpa sina små fröpåsar, äntligen! Tittar längre ner på vad jag missat och dina burkar..hm hur fina som helst. Tack för all inspiration du ger, du är så himla duktig. Kramar Malin

  • Lena i et bæssmorhem

    Visst er det herlig med vår! Her har vi hatt en vinter med stort sett holkeføre hele tiden, og de fleste nittiåringer takler det å ta seg fram på holke bedre enn meg, så VISST ER DET HERLIG MED VÅR!!!

  • P-lina

    Hej Anna!
    Vilka underbart vackra bilder du visar….ljuvliga!! Vad mycket frön du har….förra året sådde jag vääääldigt mycket. hade typ 100 tomatplantor haha…snacka om att jag fick gallra hihi.Såg att du hade ranunklar där med…viist var det det?har du provat att så det tidigare?

    nu måste jag sussa….kram kram

  • Sockersött

    Härligt med vår. Att kunna plantera och få resultat är en underbar känlsa. Gamla stenmurar är ju helt otroligt mysiga. Tack för tipset hur man gör vackra tryck på glas.

    Kramar Kia

  • MiaMaria

    Men åh så härligt med alla dessa vårbilder. Ovh visst blit man gladare och piggare….och stenmuren den är så himla snygg!!!

    Mycket fint har du fyndat också!

    Ha´nu en härlig vecka!
    Miamaria

  • Mamma Millan

    God Kvällsingen!!!

    Nu är jag tebaks…nätet har legar nere,.,,gissa om jag blir desperat!!!;)

    Tack för gissning o grattning….bättre tur nästa gång;)

    Så härliga bilder!!! snyggt på Magnolian. ..Sate ett magnolia träd för 4 , 5 år sedan…men det har inte blommat än…så trist!!!

    Så Mycket fröer…ska bli kul att följa din trädgård nu i vår o sommar!!!
    Vi hade ett stort , litet land förut..alltså ett mellan land…men vi lade igen det förr förra sommaren..hade ingen tid…inga gröna fingrar heller för den delen!!!
    Men lite ska det väl bli ialla fall!!!

    Ha en go kväll!!
    ~~♥ Mille Mamman ♥~~

  • Tankar tar tid

    Vad långt våren har kommit hos dig … vilka fina bilder på knoppande träd och buskar … vill att det ska se ut så här med men får nog vänta någon vecka.

    Glasburkarna som du gjort är jättefina … vilken bra idé att måla på dem … en burk är ju ofta fin som den är men med mönster på blir den ju ännu finare.

    Kramar Christina

    PS
    Ska försöka bli flitigare med bloggandet ett tag nu.

  • Annasfredricstorp

    Gud vad jag längtar efter att få sätta fingrarna i jorden nu. Dina bilder gör ju så att man blir alldeles galen. Gillade dina burkar jätte mycket. Kanske gör ett eget försök en vacker dag. Bara att börja samla barnmatsburkar så kan man ju måla dom och hänga i äppelträden i sommar.

    Kram Anna

  • Vitt Hemma

    Självklart får du fråga det! Har köpt fågelburen på Åhlens, 195 kr kostade den.. Jätte nöjd, inte så fasligt stor så att den tar för mycket plats.

    Kram

  • Broarne

    Jo förresten, nej jag har inga mördarsniglar. De var jobbiga förra sommaren har jag förstått. Men blir det lite torrare sommar nu så kommer de att minska i alla fall. Man ska mata in dem med öl har jag hört…Äckliga kryp det där, brorsan hade massor i Strängnäs…hua.
    Kommer de till min trädgård i Sätra Brunn då lägger jag ner…:o(
    Annmarie

  • Broarne

    Hej
    Bra ide att ”dutta” på glasburkar, jag har en del del såna. Jag har börjat så och jag ska snart sätta upp bubbelplasten i det lilla växthuset för att de nysådda inte ska stå innei mörkret och draaaa uuuut sig. :o)
    Annmarie

  • Marie

    Vilka härliga vårbilder! Vilka knoppar du har på din magnolia, måste kolla till min och se om den har knopp än!

    Tack för tipset om schablonerna, kanske skulle ta och prova det framöver!

    Ha en fortsatt härlig dag!
    Kram Marie

  • Anonym

    Vilka underbara bilder. Håller med om att det är vår idag. Skönt att den mörka årstiden ligger bakom oss. Är inne då och då på din blogg och förundras över all den engergi som du har. Ha det gottt!
    / Sören

  • Lina

    Hej!
    Oh, va härliga bilder! ; – ) Dessa blir man glad och pigg av vill jag lova! Visst är de kul med fröer! Hoppas kunna köpa mina i helgen. Tyvärr har vi en massa mördarsniglar i trädgården så allt funkar inte …Må så gott!

  • me and alice

    Hej igen…
    Antons ben är fortfarande lika svullet. Det är fjärde dagen nu. Han säger att det värker när han sitter still. Kan kanske vara för att han har gått ganska mycket i skolan i går.
    På akuten sa dom att dom skulle skicka ut en ny tid om någon vecka. Då ska knäet röntgas igen. Tydligen kunde doktorn inte se om något ledband eller nåt var skadat eftersom det var så svullet. Hoppas verkligen inte det är det. Han som är en riktig liten sportkille…
    kram Susanne

  • me and alice

    Hej Anna!
    Du är verkligen duktig på att fotografera!!! Vilka härliga bilder!
    Jag längtar också efter att få så frön…
    Missade att du gjort schablontryck på dina burkar… Det blev ursnyggt. Det måste jag prova! Såg så fina schabloner på panduro sist. Nu kan jag köpa dom när jag vet vad jag kan ha dom till…
    kram Susanne

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »