nyår

Saker att vara lycklig över!!!

I dag så kom det ett litet fint paket på posten!!! Det var från min goa blogg vän Pernilla….. Jag blev så glad för det fina korset hon hade gjort till mig!!! Jag gick runt med ett leende på läpparna..tänk att nån ville ge mig en present ..så där bara helt appropå!!!
Kika gärna in på Pernillas fina blogg!!!http://husetmittibyn.blogspot.com/

I tisdagskväll bar det iväg på loppis….Jag blev så glad för mina fynd…


Zink är ju mitt favorit material…och var precis det jag letade efter…. 2 stycken vita tallrikar fick följa med hem(nu har jag 9 st likadana vit som är loppisshoppad på olika ställen)

Den här fina tavlan hade min dotter gjort till mig en dag när hon var hemma från skolan och var förkyld…
jag blev jätte glad…ska bara hitta en fin ram till den!!!

Tack för alla fina kommentarer!!!

ha en fin fin helg..

Stoooora kramar från MyLovelyThingsAnna

37 Comments

 • MormorRuthsAnn

  Hej Anna!
  Vad massa fina saker du har loppisfyndat! Vilken gullig present du fick, visst värmer det hjärtat! Vilken underbart härlig stor altan ni har fixat! Där måste ni ha både sol och skugga va? Det kan ju inte bli bättre än att ha båda delar.

  Tack för att du kikar in hos mig…jag har för tillfället så mycket för mig så att jag är ganska matt på kvällarna. Igår (idag) vaknade jag kl 03:30 i soffan efter att slumrat till efter nå´t program vid 21-tiden…kanske är det tidsomställningen som kommer ikapp mig. Men jag fick ett oemotståndligt erbjudande…Peter ville måla golvet själv och så tyckte han att jag skulle sätta mig med datorn och blogga lite…visst var det gulligt! Sonen är dessutom borta till kvällen så detta känns lyxigt må jag säga!

  Varma kramar till dig!
  Ann

 • Goa

  Jag förstår Anna att du får presenter. Du är så himla mysig och man bara tycker om dig massor, bara för att du är du!

  Jättefina saker har du fått och fyndat. Tavlan från din dotter är bara superljuvlig!

  Ha en fortsatt trevlig helg med massa kram från mig..:)

 • junhe

  godmorgon =) jo, hyllan har hittat fram, men den var lite stor till stället jag tänkte på, så det blir att bygga om den lite =) den visas när den är klar! tack & hej, leverpastej/ha en bra helg. kram junhe

 • Lantlig charm

  Hej kul att jag hittade hit, du har så fint hemma. Ditt kök ser så mysigt ut, undrar om du i köket målat på väggen ovanför panelen el är det en tapet? vi har också bröstpanel i köket med en beige tapet ovanför. Skulle vilja ha det ljust upptill men trodde det skulle se för vitt ut med vit panel och vitt ovanför men hos dig var det ju superfint. Kram Johanna

 • Hannis

  Men vilken fin vän du har!
  Det var en ljuvlig present!

  Och fyndat fina saker som vanligt ser jag=))

  Hoppas du får en lugn och mysig helg//Kram Hannis

 • Hulda

  Veldig fint kors du fikk i gave! Det er utrolig koselig med slike fine, uventa ting, som man av og til er så heldig å få i posten. 🙂 Fint bilde din datter har laget.

 • Helans Håla

  Hejhej.. hoppas allt är bra med dej?
  Sååå goo hon e vår Pernilla.. var de du som vann utlottningen eller?
  Kommer inte ihåg?
  Hon e så händig å duktig på allt.. verkligen..
  Så fina fynd du gjort.. superfina tallrikar.
  Hoppas du får en jättefin fredag..kram på dej tjejen.. kram Helén.

 • Marie

  Vilket vackert kors du har fått, vad roligt att få paket!
  Så mycket fint du fyndade på loppis och dotterns tavla var ju jättesöt! Imorgon ska jag på stor loppis i grannkommunen, hoppas på många fina fynd!

  Ha en härlig helg Anna!
  Kram Marie

 • livetpåfyran

  Va fina fynd du har gjort som vanligt Anna!!

  Ha en trevlig helg du med! Attans att jag ska till småland imorgon, det hade varit så kul att träffa er hemma hos E…

  Kram Pia

 • Lilla Blanka

  Hej Anna!
  Vad fint kors du har fått av Pernilla! Vad gulligt av henne att göra ett o skicka till dig!

  Åh vilka fina loppisfynd..och en fin tavla av dottern..härligt!!!

  Kram
  Mia
  Ps japp, studsmattat plockades fram här också för ett par veckor sedan, barnen älskar den 🙂

 • lottens vita och gröna

  halloj anna! vilket underbar kors och så är du så värd det vår lovelythings anna! underbara fynd du hittat även denna gång, igår var jag me och fyndade lite, en gammal sockerlåda, visar sen! oh vad fintavla dotra gjort, hon har det från morsin, att få till det! kram lotten

 • Sara

  Hejsan

  Fina fynd som vanligt! Vilken gullig tavla din dotter har gjort. Härligt med goa vänner! Korset var jättefint. Ha en fin helg!
  Kram Sara

 • MY WHITE COTTAGE

  Visst är det fantastisk kul att få en present så där helt oväntat! Till jul fick jag en superfin stjärna av min blogg vän Maria (Sextiotalsvillan) och jag blev precis som du alldeles lycklig! Varm i hjärtat… 🙂

  Din loppisfynd är ju superfina! Jag älskar också zink så jag förstår mer än väl att du är nöjd över dina fynd.

  Ha en toppenbra helg!
  Många kramar Jenny

 • Änglahem

  Morsning Korsning goa Anna!

  Jaha….var var du i tisdags?!! hrmm….såg du om det fanns en vit gungstol kvar….??!! Dvs om du nu var där jag då tror att du var!
  Fina fynd i vanlig ordning!! Det var det där med Guldmedalj, dags för en ny nu tror jag!!*hihi*

  Vilket jättefint kors du fått av Pernilla!! Förstår jag så väl att hon skickat till dig!! du är så väl värd det och måååånga fler!!

  Ha en bra och fin helg!!
  Kramar/Ulrika

 • Mamma C

  Så fint korset var som du fick. Åhh, så många fynd du gjort igen. Snart har du samlat ihop hela servisen :-)Tavlan som din dotter gjort blir nog jättefin i en ram. Ha en förhoppnings vis solig helg eller i allfall en bra helg.
  Kram Mamma C

 • Annas skattkammare

  Hej Anna! Jaså här har man hunnit med att gå på loppisar igen! Fina fynd du gjort! Och vilket fint kors du fått! Fin tavla har du fått oxå, va duktig din dotter är! Trevlig helg! Kram /Anna

 • Mamma Millan

  O såfint kors!!!
  O så mycket fina fynd som valigt!!Hur får du plats med allt??;)
  Gullig tavla av dottern med!!
  nix aldrig kul med magont..nu är testet tagit, de funderar på lactos nu,,får väl se!!!

  Hoppas du får en härlig helg med vårigt o fint väder!!!
  Ha det så gott!!!

  KRAM MILLAN!!!

 • HannaH i Det stora grå huset

  Hej Anna!
  Nu har jag inte lämnat någon kommentar på ett tag… Jag har tittat in till dig dagligen, men när jag börjat skriva så har jag blivit avbruten varje gång… Gör ett nytt försök nu!

  Hoppas så att det gick bra med sonen din i Göteborg. Att han inte fått något problem som kommer att kvarstå. Stackarn.

  Ni har en härlig uteplats också såg jag. Sååå stor och fin… Vad härligt det ser ut på dina bider. Vårigt… Du ska veta att vi har fått ett fruktansvärt bakslag. Här vräker snön ner igen, har snöat varje dag sedan i måndags… Det känns lite jobbigt kan jag säga.
  Mina vita penseér är nu vita även där de ska vara gröna…. :-/

  Vad gullig dotter du har, som gjort en så söt bild till dig! Hon blir nog lika duktig som dig på att göra vackra saker anar jag! Vad kul när de visar intresse!

  Dina vita loppistallrikar är jättevackra. Jag köper också vita tallrikar på loppis. Ska byta ut allt tråkporlin har jag tänkt mig. Hellre udda vackra tallrikar än likadana fula, tråkiga… Har hittat mycket fint den här veckan, men nu har jag gett mig själv loppis-stopp ett tag. Har sååå mycket att göra, renovera och fixa tack vare mina turer. Men tiden är ju så knapp för mig när det gäller sådant, så nu får jag inte ta hem mer… Helt mitt eget beslut. Fast jag kanske bara håller mig en vecka… Vem vet.

  Jag önskar dig och din familj en fin helg!!!
  Jättekramar Hanna

 • Loppisliv

  bara jag igen…glömde ju bort att kommentera ditt vackra kors du fick…jättefint var det verkligen…alltdi kul att få paket så där…nähe…nu ska jag rusa till jobbet…tingeling//P

 • Loppisliv

  Godmorgon Anna! Skrev precis en kommentar till dig på förra inlägget när jag upptäckte att du lagt in ett nytt inlägg 🙂 Så mycket fint du hittat…ser att vi fyndat en del samma…bl.a stora skålen i silver med hantagen på…det är alltid lika kul att kika in här och se på alla dina fynd…Tavlan från dottern är ju bara för söt…hon har talang tjejen…precis som sin mamma…Ha en härlig helg…Kramar Paula

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »