nyår

Blå,blå vindar och vatten….

I dag har jag vart vid havet..för första gången i år..Havet är det bästa jag vet..är uppvuxen vid havet..åker dit så fort jag kan, solar och badar..I dag badade jag i havet för första gången i år..Det var härligt..19 grader!!!Men det var inte premiär doppet..för det gjorde jag i en sjö i helgen…

Jo, nu er`e så här att jag har blivit utmanad så många gånger och sagt nej..idag kände jag att det passade in med en utmaning..har blivit utmanad av Hanna i det stora grå huset!!

1, Vad gjorde du för tio år sedan?Ja, vad gjorde jag.Låt mig tänka..ojojoj!!.Jo, inte helt otippat va..Jag målade huset..Ja det är sant..Den gången blev huset rött!!2. Fem saker på din att göra-lista:

 1. Köpa en ny dammsugare..Min dammsugare har havererat..Funderar på att köpa en med försäkring..Har inte lyckas riktigt bra med våra senaste om man säger så…
 2. Dammsuga hela huset…När dammsugaren anlänt.
 3. Snart gå på Loppis..kul.kul
 4. Bada och sola så mycket jag orkar!!
 5. Sy ett draperi till lillsonens rum..inväntar inspirationen..

3. Godis du gillar?

 1. Natur godis är min absoluta favorit!!
 2. Mörk Choklad 72 %
 3. Turkiskpeppar
 4. Oliver,fetaost,soltorkadetomater..mums mums..
 5. Jordgubbar,annanas…hör väl till de lite nyttigare varianterna..Tänk er Jordgubbar doppade i mörkchoklad!!!

4. Saker jag skulle göra om jag var miljonär:

 1. Jag skulle ge bort massa pengar till välgörande ändamål..ex till barnhem..Att hjälpa gatubarn till ett bra liv..Det finns så otroligt många bra hjälporganisationer som man kan stödja..Med miljoner i plånboken kan vi som familj göra ännu mer än vad vi gör i dag.för att lindra människans nöd..
 2. Bygga ett härligt stort hus i gammalstil!!
 3. Starta en butik..arbeta mer ideellt!!

5. Platser jag bott på:Jag har bara bott på två orter i mitt liv!!Nämner den ort jag bott i som barn!Jag är uppvuxen strax utanför Frillesås i Kungsbacka kommun..Nu bor jag i en anngränsande kommun till Kungsbacka!!Ja det var lite om mig..Alltid kul att vara lite personlig tycker jag!!Dessa bord fick jag med mig hem från Danmark när jag var där i början av Maj!!Det har varit min mans mormors mors!!

Ha det så gott kära läsare och bloggvänner!!Tack för alla trevliga hälsningar ni lämnar..Kram från MyLovelyThingsAnna

30 Comments

 • Hem & Lyckas Mia

  Härligt med ett dopp, jag som är en badkruka har inte ens vågat doppa fossingen ännu. Men jag ska i så småningom 😉

  Jag doppade faktiskt äpple av alla frukter i smält choklad för en tid sedan när jag fick choklad över från en kaka och inte hade nån annan frukt hemma. Kanongott det också!

  Superfint bord, kram!

 • Les Cotrions

  Hi! You are right! You have really beautiful things! Lovely home! I can’t understand a word in your blog!But I can enjoy the pictures!
  I’m an Italian woman with the passion for creativity and for home decor. I like hunting in the flea markets and making home accessories by my hand, for my home and for my web-site!
  Hugs from Italy!
  Ciao
  Vale

 • Marie

  Hej Anna!
  Vad härligt det låter att ha så nära till havet, jättefin bild på dig! Själv har jag inte badat än, jag är en riktig badkruka!
  Kul att läsa lite mer om dig!
  Vilka fina bord du fick med dig hem från Danmark, extra roligt när de kommer från släkten!

  Ha en bra dag!
  Kram Marie

 • Loppisliv

  Hallo Anna! Så fina bord…tycker det var så vackra i svart också….Visst är det något speciellt med havet och salta bad….fin bild på dig…Kramis Paula

 • junhe

  tänk att det finns folk som har tid med bloggen i värmen *hihi* tack för att du förgyller min blogg med dina tassar =) hoppas du inte förkyler dig med dina dopp i havet/ ha dt gott/ kram junhe

 • Evelina

  Härligt att lapa sol på stranden!!! och vilka finfina bord du fick hem från Danmark. Helt underbara!
  Det är den 17:e som tupperwarepartyt är, klockan 19.00 och du är MYCKET VARMT välkommen!

  KRAM

 • Magny

  hei anna..:O)
  tenker du har det bra i solen… Det er mycket varmt, ja!!
  mine barn bader selv, uten sin mammma…
  kram, magntY:O)

 • Hanna i Det stora grå huset

  Hej Anna!!!

  Vad kul att du antog utmaningen! Älskar allt godis du nämnde… Mmmm….

  Jag måste säga att du är ju jättevacker! verkligen!!!

  Önskar dig en fin kväll!
  Kram Hanna

  P.s idag har våra stor-tjejer haft avslutning i skolan. Så fint det var… Har era också slutat skolan för sommaren?

 • C De-sign

  Åh….sååååååå ljuvligt att bo nära havet! Jag ska göra det någon gång i mitt liv! Härligt ser det ut men att det var så varmt redan……. Så skönt med ett ute kök…..nu vill man ju bara vara ute och äta precis som du skriver om…med andra ord jag håller med om ALLT!!!! Ha det så gott i värmen!
  Kram fr C

 • Vitt Hemma

  Å så mysigt med en dag på stranden! Du ser ut som en riktig solstråle!! 🙂
  Gillar det svarta bordet du fått med dig hem från Danmark..

  Kram!

 • Lina

  Hej Badbruden! ;- )
  Jag hoppas kunna göra mitt premiär dopp i helgen då ska vi upp till mina föräldrars sommarstuga i närheten av Bovallstrand. Men de får inte vara allt för kallt. Man har ju blivit en riktig badkruka med åren…När jag var liten badade jag hela sommaren och skrev tom upp alla gånger för att hålla räkning. Nu brukar de vara lätt att hålla räkning på doppen! ;- )

  Kul att läsa svaren på dina frågor i utmaningen! Vi bor kanske inte så långt ifrån varandra som jag först trodde ;- )

  Bordet som du fick i Danmark var jätte fint! Extra kul är ju också att de har en egen historia och gått i arv i släkten!

  Trevlig helg!
  / Lina

 • Lilla Blanka

  Hej Anna!

  Jag badade inte i havet i helgen, men det såg riktigt inbjudande ut!

  Ja en helhetsbild på växthuset..jo det kommer, jag känner att jag vill färdigställa det först..det ser lite lustigt ut nu när golvet inte är lagt och inga lister eller så finns..men det kommer!

  Kul att läsa lite om dig också! Naturgodis gillar jag också…mums!

  Kul att se en bild på dig (även om jag vet hur du ser ut förstås)…du ser jättefräsch ut!

  Kram
  Mia

 • Tina

  Oj så kallt det måste ha varit i havet…jag är en ”riktig” badkruka…är nog allergisk tror jag..:-) Jätte fint bord! Ha en riktigt härlig dag. Kram Tina

 • LantlivsAnette

  Tjingeling…
  visst,jag mailar när boken kommit,och då kollar jag av med alla som beställt om det är nåt annat man vill betälla samtidigt också..så tänkte jag..och då bestämmer du hur du vill betala..in på vårt bg-nr eller postförskott…
  Kramissss….

 • LantlivsAnette

  Gomorron bruden !!
  Wow vilken bränna du har fått…
  Men se bada det går det inte här ännu,vi har fått värme nu,men vattnet är kallt…
  Roligt att läsa lite om dig..vi gillar naturgodis både du o jag..mmummss…
  Ha en bra dag nu..
  Joo,just jag höll på att glömma,rackarns vilka fina bord..
  Kram Anette

 • Det lantliga hemmet

  Hejsan svejsan!!

  Usch var det inte kallt i havet, för min del får det nog vänta ett tag till, jag nöjer mig med vatten slangen..tihi.. Ser härligt ut på kortet ditt på stranden..

  Vilken mysigt litet bord du fick med dig hem, ska det behålla den färgen eller ska det bli vitt?!..tihi..

  Ha de gott
  Kramar Karro

 • Anneli

  Vilken härlig solbränna du har hunnit skaffa dig…det ser för underbart ut med den fina sanden…men att bada i havet så här års…får lyfta på hatten – det skulle knappast jag klara av;)

  Kram

 • Leva som jag

  Åh sådant vackert bord. Ja havet är ju allt!! Var nere hos mamma för några veckor sedan i Helsingborg men då var det lite kallt att bada.
  Kramar Malin

 • Anonym

  Så härligt ni har det….ser jag! Brunbränt till tusen, och nybadad…i HAVET. Här har ju isen nästan nyss farit ;))men nu har vi det jättevarmt och skönt, jag hoppas det är soligt ihelgen så att man får sig lite solbränna (är faktiskt ledig hela helgen, den
  1:a på 8 veckor)
  Vilka underbara bord du fick med dig hem, kul med en historia bakom dom.

  Ha det bra i solen
  Kram Pernilla

 • Doften av vanilj

  Hallå vännen!
  Men vilka snygga bord du fick med dig hem!
  Har du redan badat!? Ja jag är liiiite av en badkruka. Doppar fötterna på sin höjd. Men det är klart bada i havet går lite bättre…något bättre…Oj vad härligt sommarbrun du hunnit med att bli! Är det husmålningen månne som bidragit till detta? Huset blev jättebra.Sorry om det varit lite klent med kommentarer på senaste tiden. Men man bor ju bokstavligen utomhus all ledig tid.Ha det så bra. Lycka till med det roliga inköpet(dammsugaren)/Kram

 • Kristina

  Oj badat i havet, jag har badat i sjö i alla fall. kul att läsa lite personligt, fast man inte inte lägga ut för mycket så är jag i alla fall.

  Ha det fortsatt härligt vid havet, vill också på vid havet, men en åker på Närkeslätten får duga nu.
  kram

 • lottens vita och gröna

  hallå, oj i havet sa du…ehhhhh var det inte kallt, jag är en sann badkruka, vatten är intemitt element utan mer jord…hihi! oh vilken fin bild på dig! kul med utmaningarna som gräver in lite så vi får veta små pikantheter, hihi! ska göra en i kväll, denär längre och lite pinsam…du bordet är ju halt ljuvligt, vilken form! varmkramlilla pepparkaksanna//lotten

 • Änglahem

  Hej vännen!

  Har du BADAT i HAVET??? Brrrr…vad kallt!!!*hihi* skulle kunna doppa mig snabbt….mycket snabbt!! M och flickorna har varit på strande och BADAT nu i em…..morsfegisen stannade hemma!

  Vilket superfint kort på dig!! Ser härligt ut… med vinden blåsande i håret och sanden i bakgrunden!

  Vilka fina bord ni fick med er hem!! Supercharmiga!! och ännu mer eftersom det är arvegods!!

  Jag mailar dig senare här….

  Kram så länge!
  Ulrika

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »