kök,  nyår

Sommar auktion/Loppis…

Ovanför min skänk har jag ju 3 gamla fönsterbågar med speglar i..Speglarna reflekterar ljuset och allt som händer i rummet!!När jag skulle fota pigtittaren så upptäckte jag att jag såg min matplats i spegeln..

Pigtittaren köpte jag för en tia för ett tag sen..I går så hittade jag en plats till den på min skänk!! ÄnglahemsUlrika och jag var på Loppis och auktion i lördags…Vi stod och blev stekta i värmen..Vi lyckades allt göra lite fynd båda två…De två likadana tallrikarna på mellan raden gav jag 20 kr för på auktionen..Det är gamla Gustafsbergtallrikar från 1923.

Kunde inte låta bil att plocka in lite fler penséer…

Köpte 2 vackra gamla pinnstolar på loppisen…Här ser ni sitsens vackra mönster.

Jag gav 50 kr för dem…De står nu på min balkong invid mitt slagbord!!!
Ja visst är det underbart med det härliga vädret!! Här badas det friskt…Mannen målar på den sista hus sidan. Det är gör högt…Han har målat 3/4 av sidan..men det ska på 2 lager till..Vi hade hoppats på att få tag på en skylift i helgen men den var tyvärr inte ledig..

I dag tog vi en tur inte Varberg…Vi köpte en efterlängtad dammsugare..Så i kväll blir det dammsugning..rätt kul att dammsuga med en ny dammsugare..
Vi hade med oss picnic och myste nere vi Varbegsfästning..Hade bara med oss två barn och en parkbänk räckte till oss när vi fikade..rätt konstig känsla..vi är ju vana att inte få plats…Om ni ska semestra neråt kusten. Ta en tur in till Varberg..det är en fantastiskt vacker och Historisk stad…
Tack för alla trivsamma hälsningar kära vänner..roligt att ni fortfarande kikar in trots det fina vädret…
Som det ser ut nu, så kommer jag att fortsätta blogga hela sommarn…Det blir ju mindre nu..men det är allt kul att kika in här i sybervärlden!!
Kram från MyLovelyThingsAnna

36 Comments

 • Hannis

  Heeej!
  En pigtittare för en tia!!??
  Stod och kollade på en nästan likadan i dag som dom skulle ha
  275:- för!!

  Gillar mönstret på pinnstolarna.
  Dom gjorde sig perfekt vid ditt slagbord!

  Må väl och tack för dina alltid så rara kommentarer//Kram Hannis

 • Hanna i Det stora grå huset

  Hej Anna!
  Idag var jag inne på en butik i Smedjebacken som heter Speglingar. Hon hade tallriksstället du letar efter… 200kr kostar det där. Hon hade 2 st kvar… Tänkte på dig och nämnde att du letade efter det… Såg dock att du redan hittat till hennes bblogg!!! 🙂

  Hoppas att det är bra med dig!
  Kram Hanna

 • speglingar

  Mycket fint att se på din blogg. Jag har en inredingsbutik som heter Speglingar och jag säljer tallriksstället du söker. Titta in på min blogg och hör av dej om du är intresserad av att jag skickar en till dej.
  Hälsningar Yvonne

 • White Season

  Fina fynd som alltid pinnstolarna var ju jätte fina på balkongen 50 kr jisses ingenting ju… Så vackra bilder på ditt kök längre ner.. Kram i värmen och ha en fortsatt skön vecka, Malin

 • Lönnergårds Anna

  Hej!

  Efterlysningen !
  Ett sådant tallriksställ köpte Jenny i söndags när vi var på en liten tur på Tyras Gård / Country Style.
  Du skulle varit me !!!
  Men det kan väl inte vara så långt från dej, hennes butik ligger ett stenkast från Falkenberg.

  Hon gan 299 tror jag.

  Vad du gör otroligt fina fynd. Njuter av dina bilder, oxå är dom ju på riktigt oxå. Du har ett vackert hem :-))

  Kramar Anna

 • Morse farm

  Hej tjejen!

  Vilka fina fynd du har gjort igen, pinnstolarna var ju jättefina.
  Vad kul att du och Ulrika har hittat varandra. Hon verkar vara en sån underbar människa. Jag och Matilda får väl åka och hälsa på er den dagen vi kommer till Sverige.
  Njut av sommaren, den har kommit hit nu också!
  Kram Bodil.

 • Lina

  Hej!
  Bilden på den lilla ängeln som ligger på pigtittaren är ju så fräck! Den är som hämtad ur en inredningstidning! Dina pinnstolar var SUPER fina! Gillar mönstret på sisten!!!! 50:- för båda var ju som hittat!

  Må så gott!
  / Lina

 • Hanna i Det stora grå huset

  Hej Anna!

  vad glad jag blev när du kikade in igen och hälsade!

  Vilka superfina fynd du gjort på auktionen! Stolarna ÄLSKAR jag!!!

  Pigtittaren är jättesöt (visst är det en sådan där liten en? I så fall har jag en likadan!) och bilden blev ju jättefin med spegelbilden av matplatsen!

  Önskar dig en fin ny vecka!
  Kram Hanna

 • Lilla Blanka

  Hej Anna!

  Vad fina saker du har hittat – igen!*hihi* Du är en makalös skattletare 🙂

  Var hemma hos Ulrika igår och såg symaskinsbordet som hon tok-fyndade..!

  Ja det var så mysigt på Thyras Gård…och givetvis blev det lite handlande 🙂

  Nu längtar jag till vi ses!!!
  Kraaaam & ha en jättefin dag!
  Mia

 • Guldkant På Livet

  Så fint på din balkong med de nya fyndade pinnstolarna, 50 kr, då blir man riktigt glad!!! Mycket fint och hela ditt hem är ljuvligt min nya bloggvän: ) Varberg har jag bara varit en gång vintertid men bara då såg jag vilken otroligt mysig stad det var, skulle gärna återkomma, kanske sen på sensommaren, då jag blir lite ledig fr jobbet… Ha en bra ny vecka! Mari. ( skitsnyggt med den lilla pigtittaren och ängeln..)

 • Anonym

  ja, det hoppas jag verkligen…..att du fortsätter attblogga! Du får inte ha den tanken på att lägga av.

  Vilka trevliga fynd du har gjort under helgen och ni verkar ha haft det jättemysigt ihop, med picnic å allt.

  Ha en fin dag
  Kram Pernilla

 • LantlivsAnette

  Hej igen..joo..du..nog har man sett den serien alltid,vad roligt att du nämnde den,för den tillhör en av mina favoriter,jag såg den när jag var liten och sen har den gått i repris några gånger..den magiska spegeln som dom reste i tiden genom…jag kan signatur melodin fortfarande,jag kommer inte ihåg namnet på serien..men melodin finns i skallen,konstigt ändå…
  Kanske min spegel är magisk..hii..hii..
  Åhhh,snart får du semester…ojj så underbart…
  Ha det så bra Kram Anette

 • LantlivsAnette

  Gomorron vännen !
  Åhh du..fina saker igen…vilken söt liten pigtittare..och vet du..jag har också fotat i en spegel , jag har det i dagens inlägg..kolla sen,om du inte är där nu förståss..hii..hhiii..
  Och vilke fin avita pinnstolar…jaa,du..fint som alltid hos dig !
  Jag har också varit ute i trädgården hela helgen..men på kvällarna har jag målat,jag vill ju så få färdigt i gästrummet..och det är det nu..jiippiiee..
  Ha det så bra nu så här på en Måndag Kram Anette
  P.s visst får du semester snart ?jag har direkt efter midsommar och fyra veckor framåt !!!

 • Loppisliv

  Halloj Anna! Ohh så söt liten pigtittare….och så billig…..underbar bild med lilla ängeln framför och så fin vy i spegeln…..dina stolar med stjärnmönster på sitsen är jättecharmiga synd att sätta dyna på dem….ditt kök är så charmigt tycker jag….Ja jag har besökt sweden rock ett par grr (jobbat där också) kul att lyssna på gamla grupper som man hade som idoler när man var ung….Sweet tex det var bara det att de varken lät som då och så var det ju gamla gubbar nu…ha ha…..men vissa grupper håller måttet ännu…..i år räckte det med att köra förbi ett par grr så fick jag nog..hihi…kan det månne vara ett ålderstecken ??? Ha det gott goa Anna. Kram Paula

 • vitating

  Fina fynd! Skulle vara toppen att hänga med dig på loppis, eller kanske inte, du hittar väl alla fynden först då *fniss*
  Ha det gott i värmen!

  Kram Maria

 • Kristina

  Hej jo jag har varit med min familj på campingen när barnen var små på Vallersvik, vi har släktingar som står där varje sommar med sin husvagn och då blev det att vi var där några somrar. Jättemysigt och barnen älkade att vara där å fiska krabbor.
  kram

 • Vardagstugg

  Pinnstolarna var verkligen fina! Känner att det var längesedan jag var på loppis.. måste nog ta mig i kragen och pallra mig i väg på någon. Och jag längtar verkligen efter sommarens alla auktioner!

  Fortsatt trevlig söndag!
  Annelie

 • Marie

  Vad fint det blev med pigtittaren på skänken, är så fint med speglar!
  Vad kul att du och Ulrika har varit iväg på loppis/auktion, fina fynd du gjorde! Pinnstolarna var jättevackra, vilket fint mönster!

  Vad mysigt med en utflykt till Varberg! Har varit på fästningen för några år sedan då jag fortfarande jobbade i Kungsbacka. Vi åkte då på utflykt dit med de stora barnen på förskolan, jätteroligt!

  Ha en bra vecka Anna!
  Kramar Marie

 • MiaMaria

  Hej Anna!

  Visst har vi det härligt man får passa på att njuta man vet aldrig när regnet kommer. Men visst behöver växter och gräsmattan lite regnvatten….kan gärna få regna nattetid….

  Här har det fyndats och härlig autflykter. Och en ny dammsugare är ju inte fel…kan riktigt se dig in action….lätt och smidigt.

  HA´nu det så gott och njut!
  MiaMaria

 • Millas hem

  Hej!
  Har också hunnit med loppis i sommarvärmen!
  En gammal ”pinnastol” till mig också!
  Alltid kul att gå på loppis…synd bara att inte karlarna är lika förtjusta i det!

  Eller det kanske är bra förresten, för vem vill ha fler konkurenter när vi springer och sliter i sakerna!
  Det är bättre de sitter och myser i solen under tiden!

  Pigtittaren och ängeln passar så sött ihop!
  Ha en skön vecka!
  Kram Camilla

 • Mysiga lantliga ting

  Men det ser ut som likadana tallrikar som jag har! Fast jag har bara en av just den. Fina är det iallafall.
  Och stolarna var ju superfina med den sitsen speciellt.

  Ha det så skönt i solen
  Kram Johanna

 • Kristina

  Fina loppisfynd du fick tag på, pinnstolar gillar jag.
  Ja VArberg är mysigt har varit en del i Vallersvik och då besökt VArberg.
  ha det skönt i värmen.
  kram

 • Mamma C

  Varberg är fint, vi har åkt dit när vi hälsat på bekanta i Kungsbacka. Vilka fynd du gjort som vanligt på loppisen. Nog blir det inte lika mycket nu under sommaren man är här. Men det är lite svårt att låta bli helt och hållet.
  Kram Mamma C

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »