nyår

Så vackra tvålar….

Här hamnade mina strutar som jag gjorde för några dagar sen..Tyckte att de passade så fint ihop med trådrullarna på det creamfärgade fatet!!

Det blev ett par strutar till för,det är så otroligt roligt att pyssla…


I går på posten så kam mina fina tvålar som jag har beställt av Magny som har bloggen Magnys lillekrinkelkrok..Hon har en tvål butik som heter Savona..kika gärna in där och se på hennes fantastiska tvålar..de är så vackra och de doftar så gott!!
Den hjärtformade tvålen fick jag i gåva av Magny..Tack goa du!!
Jag vill också tacka min goa bloggvän Pernilla i huset mitt i Byn för de två utmärkelser du gav mig!!
Jag kan inte välja ut någon utan tackar er alla för att ni kikar in här hos mig och förgyller min dag..

Just nu njuter jag av två lediga dagar innan helgens arbetspass…
Tillägg!
Kika gärna in till Petra med bloggen Romantiska Hem..Hennes blogg är så trevlig..Hon har ett otroligt vackert hem..Just nu har hon ett inlägg om mitt hem…
Tack Goa Petra..jag känner mig så glad och rörd av din fina beskrivning…

Ha det så bra alla läsare och bloggvänner!!

Kramar MyLovelyThingsAnna

34 Comments

 • Hannis

  Vackert med trådrullarna och strutarna!
  Och vackra tvålar kan man ju inte få nog av!
  Den hjärtformade var sådär extra fin tyckte jag =))

  Ha det bra/Kram Hannis

 • Linda/Lantliv i lägenhet

  Heej anna, tack för din goa kommentar och ditt tips-ska prova det och hoppas att det biter! Du är såå duktig att pyssla och få till såå fina saker!

  Jag har budat på dina trådrullar, få se vem som lägger högst bud då….

  Stoort grattis till dina utmärkelser, och jobba lugnt!

  Kram Linda

 • Marie

  Dina strutar är helt ljuvliga Anna och så fint du arrangerat dem tillsammans med trådrullarna.
  Tvålarna som du köpt är bdårande, kan nästan känna ända hit hur gott de luktar!

  Grattis till utmärkelsen och vad kul att du blivit vald till veckans blogg hos Petra!

  Ha en härlig helg!
  Kramar Marie

 • Nygammalt

  Hej Anna!
  Så fint du har gjort med strutarna och tvålarna är ju jättefina de också.

  Grattis till utmärkelsen på Petras blogg, har varit inne där tidigare idag och kollat på de fina bilderna från ditt hem.

  Ha en skön ledighet nu!
  Kram.

 • Susanne

  Vad glad jag blev att jag hittade hit. Har läst och tittat i din jättefina blogg. du har så vackra saker hemma. Här hemma har vi börjat renovera vårt gamla hus från 1880. Men det går sakta framåt då man har fyra barn och det kostar både tid och pengar. Hit återkommer jag gärna.
  Må så gott!

 • Johannas smått och gott

  Hej mamma det blev jättefint med tvålarna var fick du tag på dom? Jag tycker att din blogg är jättevacker den är helt fantastisk du får gärna lämna en eller flera kommentarer till mig det vore skoj om du gjorde.
  Din dotter Johanna

 • LantlivsAnette

  Anna !!
  Himmel alltså..du är ju strutarnas drottning !!
  Helt underbart fina strutar !!
  Vad du är duktig..
  Hoppas att det där bordet finns kvar på loppisen..jag vet precis hur det är..man kan stå och tveka även fast det är billigt..man vill liksom veta vart man ska ställa det..
  Så var det för mig i förra veckan, jag såg en skolplancsh med växter på för bara 75:-
  Jag for hem utan den..men kunde inte släppa den i tankarna..så jag for och hämtade den..den är stor så än så länge får den stå på golvet i gästrummet..jag går o kikar på den då och då..jag är såå nöjd nu !!
  Kram Anette

 • Ann-Catrin / finthemma

  Anna!
  Blir alltid så glad över dina kommentarer inna hos mig…de värmer allt lite extra dom… fast vi aldrig träffas så känns det som jag känner dig lite!

  men hur får du till dina vackra bilder. så vackra tvålar och strutar.. sånt där är jag så usel på.. kan verkligen inte få till såna vackra saker.. därför ger det mig extra njutning att kika in hos dig… trådrullar.. tänk du har verkligen fått mig att sukta efter såna.. det ska jag allt kika efter på loppisar om jag kommer på någon!!

  ja vi har jobbat nu i veckan.. men nu väntar 3 veckors ledighet.. vi drar iväg efter helgen eftersom det nu verkar bli så regningt i helgen.. antingen Skåne eller Västkusten.. eller kanske någon sista minuten… vi är ju bara tre som ska iväg nu så därför kan vi vara så flexibla…det var skillnad förut när vi var fem som skulle iväg.. då krävdes det en helt anna planering.. och naturligtvis ekonomin som styrde på ett helt annat sätt…

  Ledig nu innan helgen.. hoppas loppisen bringar dig tur och du hittar något fint.. fast det tvivlar jag ju inte på..loppisfia där!!

  En stor kram till dig kära bloggvän!
  Ann-Catrin

 • Romantiska Hem

  Åh så himmla vackra stilleben du gjort och tvålarna vart ju så fina!

  Åh, din stakare har alla dina barn gjort dessa operationer! Phu. Min lille fick så himmelens hög feber inatt och yrar jätte mkt. Gissa om jag blir orolig. Ska åka till jobbet om en kvart också. Klart man ska lita på att pappa fixar men hm, ja jag är nog lite fjantig som mamma så…. ler
  Idag när jag slutar om allt är lugnt här hemma så kommer jag lägga upp dig som veckan, skoj. Ha det toppen KRAM Petra
  http://www.metrobloggen.se/romantiskahem

 • Hulda

  Hei Anna! Var innom her hos deg i går kveld, men var for trøtt til å legge igjen noen ord, men nå er jeg våken. 😉

  Herlige interiørbilder du har tatt fra hjemmet ditt, kjøkkenet er bare så flott!! Du er heldig som har flere tallerkenhyller. Disse var virkelig et funn.

  Jeg må også kommentere det første bildet under innlegget 13. juli, fantastisk fint, som tatt ut av et interiørblad. Virkelig inspirerende!

  Herlige såper du har kjøpt deg fra Magny, hun er kjempeflink.:) Kremmerhusene er også så fine!

  Takk for titten her hos deg. 🙂

 • Guldkant På Livet

  Å så vackert med strutarna ihop med rullarna, mycket smaklfullt och vilka läckra tvålar du har beställt!! Och ditt, tja, vad ska man säga, himmel, man får hjärtklappning, så vackert är det!!! Mari.

 • Kristina

  Hej
  Jag har inte kunnat kolla min mail ang strutarna, jag är i Gävle kommer hem fred. När jag ser dina fina bilder på strutarna blir jag ännu mer sugen på dem.
  kram Kristina

 • Änglahem

  Hörrödudu….städa var det väl som skulle göras? inte blogga!!!*fniss*

  Tack för trevligt samtal, som alltid med dig!

  Vad fina tvålar du köpt/fått! Aldrig varit på den bloggen får väl ta mig en ”tur” dit…

  Åhhhh dina strutar….dom är ju bara sååå fina!!! Dom skulle du ju lätt kunna sälja! och trådrullarna är ju jättetrevligt inslag där!!*tihi*

  Ha det så gott vännen!!
  Kram, Ulrika

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »