nyår

Drömmen som blev sann!

Den vita kökshyllan gjorde vi iordning i stort sätt med en gång när vi flyttade in!!Den fick bli en symbol för mig..Hur hela köket skulle bli när vitfärgen har fått svepa över..panel och hyllor och krokar på plats..så är köket färdigt.. Längtar att få börja med köket!!

Den fina zinkmåttsatsen fick jag i julklapp köpt på loppis i USA. Kakmåtten är ett av mina senaste loppisfynd..Fick alla för tio kronor..vissa av måtten är formade som ett hjärta otroligt fina..Kanske skulle man försöka sig på att baka mandelkakor nån gång..Nu när jag har så fina formar…

Tea burken och burken till höger hittade jag på samma loppis med..Blev jätte glad för dem..Precis såna saker jag vill hitta på loppis.. Nya året firas in med vänner här hemma!!Vi ska ha nyårsbrasa med marsmallows grillning till barnens förtjusning!!Blir man inte varm av brasan..så kan man värma sig på verandan med varmchoklad..Sen så blir det ostbricka och snacks inne i huset..och då har jag kommit hem med.Jag jobbar 16:00- 21:00..

Nu är det ju sista dagen på året så jag tänkte att jag skulle göra en
Tacksamhetslista!!
 • Tänk att att vi hittade ett gammalt hus med ett läge som vi alltid längtat efter..Det är vi oerhört tacksamma för..Vi har ju burit med oss denna längtan i så många år..
 • Huset har blivit sålt..Det såg lite mörkt ut en period..Men vi förtröstade på Guds omsorg..han bar oss..precis innan jul blev Huset mirakulöst sålt ..oj oj oj!! Vad tacksamma vi är!!
 • Det har vart ett år som har fått oss i familjen närmare varandra genom de prövningar vi gått igenom..
 • Är så glad för alla vänner som jag har fått här genom bloggen..Ni är så värdefulla för mig..Tack för all kärlek, inspiration och tips ni delat med mig!!

Först vill jag Tacka för i år kära bloggvänner och läsare!! Gott nytt år!!Önskar er alla ett år fullt med möjligheter!!!Ser framemot ett spännande år med er!!Kram Anna

42 Comments

 • Loppisliv

  Ohhh Anna så ljuvlig bilder du alltid bjuder på. Himmelskt vackert! Ser fram emot ett nytt blogg år med dig vännen. Du skriver så klokt, tacksamhetslista skulle man skriva lite oftare så man inte glömmer det som är viktigt här i livet. Många kramar på dig goa Anna vännen och allt gott 2009 önskar jag dig. Kraaaam Paula

 • teia

  ååå vad vackert du har där hemma! jag blir så inspirerad när jag ser de vackra bilderna. jag håller nämligen sakta men säkert på att byta till denna stil själv. kika gärna in på min blogg framöver, det kommer förhoppningsvis komma bilder på hemmet när jag fått i ordning mer. mvh teia

 • emma

  Din blogg e bara såå inspirerande. =) Gud vad jag gillar din inredningsstil =) Jag är också mkt för vitt och håller just nu på att inreda min lya.

  Kul med loppis. Har dock aldrig haft turen att hitta ngt riktigt fint..=(

 • Lilla Blanka

  1 januari, en strålande solig och vacker dag börjar detta året..det bådar gott!

  Marsmallows, ja, det år vi igår också 🙂 fast i en gratäng av 2sweet potatoes” som jag gjorde. Det är sötpotatis, pressad apelsinjuice, smör, kanel, sirap och marsmallows på toppen..riktigt sötsliskigt amerikanskt tillbehör till kalkonen..och riktigt gott också 🙂

  Hoppas du får lite ledigt nu, du har ju jobbat mycket den här julen och på nyår och allt.

  Ha en jättefin dag vännen!
  Kram
  Mia

 • Ann-Catrin

  hej kära kära Anna!!

  Se verkligen fram emot ett nytt härligt bloggår tillsammans med dig.
  Och vilka bilder som vanligt du visar.. dina loppisfynd är fantastiska.

  Hoppas nyårsafton blev fin.. när du arbetat klart!!

  Många kramar
  A-C

 • Körsbärsgården

  Godkväll Anna!

  Här i Kärsbärsgården har de små nyss nattats och ute lyser drygt 30 islyktor upp den kalla Nyårsnatten. Tänk att något så enkelt kan vara så vackert, men ofta är ju så att det enkla det som är det vackraste.

  Vill nu, då klockorna snart ringa det gamla ut och det nya in, passa på att Tacka Dig så mycket för (blogg-)året som gått och önska Dig allt det bästa inför året som kommer. Må lycka, hälsa och välgång vara med Dig!

  Vänliga hälsningar och Nyårskram från Karin
  …som ser fram emot ett nytt, spännande bloggår tillsammans med Dig också! 🙂

 • marie

  Tänk att allt ordnade sig till det bästa så man får väl säga att det blev ett gott slut hos er iallafall! Nu önskar jag er ett riktigt Gott Nytt År och snart ses vi! Spännande!
  Kram
  Marie minlillaveranda

 • Lilla Blanka

  Hej goa Anna!

  Underbara bilder, som alltid..!

  Ja visst blir man lycklig av sånna fina loppisfynd som du hittat..Både burk och formar är så fina!!!

  Ser fram emot att ränna runt på loppisar med dig snart igen. 2009 är ett kanon-loppis-år tror jag 🙂

  Ja visst har vi mycket att vara tacksamma för..din lisa är väldigt tankvärd. Jag brukar ligga på kvällen och tänka lyckliga tankar, saker som jag är såå tacksam för.

  Stor kram goa goa vän!!!
  Mia

 • lottens vita och gröna

  hallå min goa vän!
  vilken härlig svärmor du har, sååå fint hon hittar till dig, mitt i prick!
  verkligen tänkvärt anna att avsluta året med tacksamhet isf alla strävanden framåt, ska med tänka så! ha en underbar afton och sååååå det goaste året nånsin vill jag önska dig och din familj! varmkram lotten

 • Helena

  Ser fram emot att få fortsätta följa din blogg och ditt pysslande och fixande under 2009! Hoppas att du får en härlig nyårskväll, trots jobb, och att du får ett underbart 2009! Kram från Helena

 • Willewira

  Anna!

  Visst är det tryggt att veta att det finns en klippa som bär… och hör våra böner.
  Vi har alla så mycket att vara tacksamma för dagligen, kanske är det så att vi behöver lite prövningar då och då för att vakna upp lite… Även om det är jobbigt när man är mitt uppe i allt.

  Glad är jag för er skull att ni fått en dröm i uppfyllelse, prövningar vända till något positivt och att ni ännu mer upptäckt styrkan med familj och vänner. Detta är en gåva i stora mått!

  Tack Anna, skulle jag vilja säga, för att fått förmånen att ”lära känna dig” genom allt du delar med dig av ur livet och all din kreativitet. Du är en pärla!

  Önskar er ETT GOTT NYTT 2009!
  Där ni får möjligheten att njuta av er dröm….

  Varm kram!
  Willewira

 • Marie

  Tack för ett jätteroligt bloggår Anna, ser fram emot ytterligare ett tillsammans med dig. Och så hoppas jag att vi får tillfälle att träffas på riktigt några gånger under 2009, det ser jag fram emot.

  Underbara inspirerande bilder!!!!

  Önskar dig och din familj ett riktigt Gott Nytt År!

  Kram Marie

 • Mia

  Vackert, vackert… precis vad jag drömmer om men har en lång väg dit. Gamla ägarna till huset vi köpte i somras hade en förkärlek till mörkt trä… blää… men roligt att se det vita ta över mer och mer. 🙂

  Ha en riktigt mysig nyårskväll, gott nytt år!
  Kram Mia

 • Guldkant På Livet

  Va fint i hyllan, så otroligt vackert!!! Och en måttsats i zink fr Usa var ju en häftig julkklapp, den passar ju perfekt där!

  Tack för all inspiration under året Anna och ett riktigt Gott Nytt Bloggår önskar jag Dig! Mari.

 • Anonym

  Vill önska dig ett gott nytt år. Jag kommer att fortsätta att besöka dig och det är lika spännande varje gång. Vad mycket fint du hittat på loppis, snart måste jag också försöka göra några fynd. Hoppas ni får en fin nyårsafton, vi ska iväg på fest till bekanta.
  Kram och gott nytt år, önskar Susanne

 • Tildè

  Halloj där!
  Du har en jätte fin blogg… verkligen!
  många fina bilder och ett bra upplägg! Besöker dig gärna fler ggr.

  Önskar dig och din familj Gott Nytt År!
  Mvh. Tildé

 • Viola

  Tack själv för alla dina vackra och inspirerande inlägg och det har varit spännande att få följa resan med det nya huset, önskar er alla en trevlig nyårshleg med goa vänner och mys,GOTT NYTT, kram

 • Anonym

  Tänk att det har gått ett helt år…igen! Åren rusar verkligen iväg. Tänk vi har ”känt” varann i ett år nu Anna och det känns så himla roligt, lika roligt är det att ni har hittat drömhuset….mm.

  Ha nu ett gott slut och ett underbart gott nytt år
  Kram Pernilla

 • LantlivsAnette

  Gomorron Anna !
  Jag ser framemot ett nytt blogg år med dig också !!
  Himmel vilka fina bilder du visar oss idag på årets sista dag..
  Vilken fin mått sats du fick, och de där kakformarna..åhhh så fint allt är..
  GOTT NYTT ÅR vännen
  Varma norrlandskramar från mig Anette

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »