nyår

Lite förnyelse….

Jag blev så kär i en Tallrikshylla från Jeanne d arc…Men priset passade inte riktigt min plånbok..Morfar har ju gjort tallrikshyllor förr till mig..Så jag ritade en talrikshylla baserad på inspirationen från minnesbilden av J de arc hyllan. Jag blev väldigt nöjd med Hyllan.Jag har inte vart så aktsam mot hyllan..Har rivit och skrapat rejält..Ville att den skulle se riktigt gammal ut!

Alltid trivsamt med oputsat nysilver..

Här är vår tv hörna..Dagen till ära så är vår platt tv täckt av ett vit tyg..Tv fick vi i in flyttningspresent av min lillebror..Vi hör till dem som ärver elektriska prylar av vår familj..Gott!! Så jag tycker egentligen inte attvår tv är särskilt ful..Silvrig och diskret..
Tack för alla besök och hälsningar! Ha en bra dag..Kram Anna

43 Comments

 • Willewira

  Anna! Vilken hylla!!
  Din morfar är en klippa, verligen!!

  Här hemma slutar det nog med att det är jag som får stå och göra mina hyllor och skåp som jag vill ha… Men vad gör det. Kan bli kul!? 🙂

  Du har fått till det jättefint!! Och smart idé med lakanet över tv:n. Bra sätt att få bort den.

  Ha det gott!
  Kram
  Willewira

 • Hannis

  Milda Matilda!
  Så snygg tallrikshylla och dessutom målad på mitt favoritsätt!
  Vad duktig din morfar är på att snickra!
  Och du på att fixa och trixa vackert!
  Kram Hannis

 • Pernilla

  Hej Anna!

  Superfin hylla ni gjort! Skönt att inte var värre med din sons fot. Även vi har en studsmatta till barnen kan säga att man är nervös ibland….
  Ha det gott!
  Pernilla från Löddeköpinge,Skåne.

 • Noamaja

  Vilken snäll och duktig morfar du har! Fint samarbete;-) Har ingen morfarr längre tyvärr så jag får nog skaffa mig en snickarbod och lite tålamod. Inspirerande!

  Varma hälsningar
  A

 • Nygammalt

  Sååå himla fin hylla, Anna! Vilken lycka att ha en morfar som är så duktig. En lycka att få ha han i livet.

  Hur har du gått tillväga när du målar? Har en pall jag tänkte måla och skulle vilja slipa till så där. Vad bör man tänka på att använda för att det ska hålla?

  Tack för ditt mail.
  Kram.

 • Anonym

  Så himla fin den är hyllan och så himla snäll och duktig din morfar är. Supersnyggt!
  Du må tro att jag är nöjd med mitt nya kök, som jag har kängtat och tjatat….men skam den som ger sig och nu är mannen nästan mer nöjd.

  Han säger ” varför har vi inte gjort det här tidigare?”
  Dom är allt bar lustiga dessa män.

  Kram P

 • Kamomilla

  Åh vilken händig morfar!! Hyllan är jättefin och allt det du har på den också!
  Din tvhörna ser bättre ut än min 🙂

  Ha en skön vecka! Nu väntar vi på våren..
  Kamomilla

 • Marie

  Hyllan är helt underbar Anna, såååå fin! Jättesnyggt när du har shabbat till den så mycket!!!!! Hälsa morfar att han är superduktig!

  Många kramar
  Marie

 • Majas mammelucker

  Kanoon med tallrikshyllan ser verkligen gammal ut..vilken tur att ha en sådan duktig morfar..knoppbrädor är det någonting du säljer??..
  Hör av dig iså fall..
  Hade gott! Kram Maria

 • Ingalill

  Åhh, vilken fin hylla!! Visst är det kul att måla själv? Speciellt när det ska se gammalt och slitet ut. Man behöver inte vara allt för nogrann, vilket passar bra när man har småbarn. Man vill ju gärna hinna med dom oxå…Jättefina bilder!

 • Emelie

  guuuud vad du har det vackert! blir ju helt sjuk av avund! Jösses jösses! Hyllan blev dessutom supersnygg!
  Hoppas allt är bra!

  Kram Emelie

 • Anonym

  Anna, Hej på dig! Hoppas sonens fot är ok!

  Tallrikshyllan är fin. Du kan du, och din morfar också. Är glad att jag fick köpa knoppbräda av honom, hälsa honom det!!!

  Va fint med oputsat silver som du har hjärtan på tråd i…

  Kram, Annelie

 • Längtan i Vitt

  Hej svejs! Du har det fantastiskt fint hemma och du verkar ha en härlig livsfilosofi!Har själv barn som är mer värt än allt smör i Småland som man brukar säga. Förresten gillar jag din Cajsa Varg,för det var ett uttryck som min älskade morfar alltid använde.Blev avis på den.Som sagt mycket fint och bra jobbat!

 • Malin

  Anna!!
  Åh hva jeg elsker din blogg!!
  En av mine store favoritter!
  Du viser så herlige ting, og det er helt min smak!!

  Flinke jenta!

  Klemmer Malin

 • Tankar tar tid

  Vilken fantastiskt fin tallrikshylla!
  Jag samlar på bilder på sådana för jag ska försöka få maken att tillverka (åtminstone 😉 en till mig … så jag hoppas att du inte har något emot att jag sparde en bild på din hylla också.

  Jag skrev ett inlägg om teknikprylar för ett tag sedan och det är kul att se vad bloggarna gör för att dölja alla fula tekniksaker.

  Kramar Christina

 • Tulipa

  Hej!

  Jag har blivit helt såld på allt du gör!

  Tallrikshyllan från Jeanne d`Arc är inte billig. Men perfekt när man har en släkting som kan hjälpa en att skapa något liknande!

  Jättefin!!!

  Min bror gjorde en tallrikshylla till mig i helgen som jag fått beskrivning på av en annan bloggare. Måste bara målas och så ska vi förstärka den lite, får inte vara för tunn där allt ska lutas mot…
  Den ska jag ha i butiken. Måste dock ha en hemma också!!!

  Kram Mariette

 • Krydda Livet

  Vad snällt av din morfar att snickra så fina tallrickshyllor till dig. Om min morfar hade levt och varit ett par år yngre hade han säkert kunnat göra det också. Han var en grym snickare. Men men… Jag kollar tradera men de flesta är så dyra. Hoppas på att hitta någon billig och fin på loppis. Skam den som ger sig.

  Kram Josefin

 • LantlivsAnette

  Halloj igen..jiippiiee..jag har lyckats alldeles sjäv med översättningens knappen..jag googlade fram den, så nu har jag det också på min blogg…
  Så du behöver inte guida mig…
  Kraam

 • Evelina

  Men Anna! Helt underbar modell på tallrikshyllan. Jättesnygg! Undrar om min man tar beställning på en sådan också 😉 Ha ha! Kom precis på, han kan ju får göra en sådan till mig på födelsedagen. Billigt och bra för honom 😉 Fniss…
  Vi ses på torsdag, ska bli mysigt!!
  Kram!

 • Anonym

  Hej Anna
  Som vanligt Får du till det där lilla extra i allt du tar dig till !!!! DU o även morfar är ju fantastiska på att piffa till !!
  Ett sant nöje att gå in på din blogg 🙂
  Kram anna från Lysekil

 • Loppisliv

  Godmorgon Anna! Ohhh en sån fin hylla, härlig form på den, vilken duktig morfar du har. Och du har verkligen lyckats att få den att se äkta gammal ut. Trodde du köpt den sån. Blev ju helt kanon där över tv,n. Och så mycket fina saker du har där på hyllan också. Ohhh en sån hylla vill jag också ha ju 🙂 Kram Paula

 • LantlivsAnette

  Halloj igen…då målar vi exakt på samma sätt du och jag..jag har provat att blanda en ljusgrå ton, det blev jättebra, ska visa sen..
  Du Anna…jag har försökt få dit en sån där översättare som du har…men icke, var finns den gadgeten eller vad man kallar den ? Jag kommer på en sida med massor av såna, jag valde en men den var fel, den översatte bara ord för ord, jag vill ha som du , så den översätter hela bloggen..
  Jättesnällt om du kunde guida mig…när du har tid..
  Kraam

 • Anette

  Jättefint, jag har inte tänkt på att man kan ha annat än tllrikar i en tallrikshylla 🙂 Jag köpte en när C och jag var ute på runda förra veckan men jag skall måla den vit och fundera ut var och om den får plats.

  Anette

 • LantlivsAnette

  Åhhhh Anna !!
  Vilken underbart fin hylla, jag har den från jeanne darc, men din är snyggare tycker jag !!
  Och vad du har lyckats att få den att se så där sliten ut, kanon !!
  Hur målar du, är det svart ett lager och sen vitt två lager ? och sen slipa och hacka ?
  Jaa, det blev sååå fint..
  Tur att du har morfar som kan snickra…
  Och er tv hörna är ju kanon fin, skåpet och nu hyllan ovanför..smart att täcka för tv:n !!
  Ha nu en toppendag
  Kraam Anette

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »