nyår

Gamla plåtburkar…

har jag på mina hyllor!

Kakformen hittade jag på loppis för en tia i helgen..Gillar att den är äldre än dem jag har haft innan..Den lilla plåtburken fyndade jag för en femma!! Fyndade även en trave cream färgade tallrikar och en såssnipa..så snyggt att ha på hylllorna!! Och de används till lite av varje..så de är inte bara ögongodis!!


Plåtburkarna i zink fick jag för 1 kr st..väääldigt billigt!!Tre våningsburken har jag fått för många årsen i födelsedag present..kan vart i 18 årspresent..På bilden ser ni även en svart gammal kex burk och en liten burk som är zinkfärgad..Gillar verkligen burkar de är så fina och bär på en del av vår historia!!

Vilket väder de lovar här nere på Västkusten i helgen 20 grader..Gott för alla lediga..Ja, ska jobba ja..Men mina gamla tycker så mycket om att vara ute så jag ska nog få känna på värmen jag med!!

Tack för alla hälsningar och mail!! Ha en fin helg..
Kram Anna

40 Comments

 • Marie

  Hej Anna!

  Har knappt haft på datorn på hela helgen då jag i princip har varit ute i trädgården hela tiden så jag har inte hunnit svara på ditt mail än. Svarar dig imorgon! Nu måste jag sova, börjar kl.6.00 imorginbitti.

  Sov gott!
  Kram Marie

 • vitating

  Hej Anna!
  Har helgen varit bra? Jag har varit på loppis idag, visar nu fynden på min blogg! Det är såå kul med loppisar!!!! Har du hunnit njuta av det fina vädret? Du har väl jobbat i helgen?! Hoppas du får en fin vecka!
  KramMaria

 • envilsenloppa

  Du har verkligen en förmåga att hitta vackra saker på loppisar . Eller är det när dom hamnar hos dig som dom framträder så underbart !?!?
  Hoppas ni haft en skön helg , här sprang vi barfota på gräsmattan igår 😉 Som sommar redan !
  Kraam !

 • Vita hjärtan

  Du har så mycket fint på dina hyllor! Du måste ha tillgång till en bra loppis 🙂
  Tack snälla du för att du skickade min kotavla så snabbt, jag är såå nöjd med den! Kika gärna in hos mig och se var den hamnade.

  Ha en bra helg!
  Kram Annemari

 • Marie

  Hej Anna!

  Så mycket fint du har på dina hyllor, riktigt ögongodis. Sådana där våningsburkar hade min mormor, blir alltid nostalgisk när jag ser sådana.

  Hade varit superkul om vi fyra hade kunnat ses framöver. Var alldeles för längesen jag träffade dig nu. Nästa vecka tror jag också att murarna ÄNTLIGEN kommer så då ska presenningen bort från bygget så då lovar jag att fota fönsterspröjsen och skicka en beskrivning.

  Ha en toppenhelg!
  Kramar Marie

  Ps. Visst är Susan Boyle fantastisk, har sett klippet på youtube flera gånger och blir lika rörd varje gång.

 • Kamomilla

  1 krona styck??? Jag sa visst för något inlägg sedan att du har en sån otrolig näsa för fynd! Ja, jag säger det igen…

  Ha ett skönt veckoslut! Nu kommer värmen!
  Kamomilla

 • Anonym

  Åh, så fint kjøkkenet ditt er,med mange lekre detaljer:) elsker også gamle bokser, glass, kakeformer og blir kjempeglad vær gang jeg finner slike ting på loppis og bruktbutikker:)
  Ha en strålende helg, klem:)

 • Viveka i Bläckhornet

  …….det där var tystnaden när jag fick en klump i halsen av inslaget i ditt förra inlägg. Jag kom helt av mig….vilken röst….

  Och så mycket vackert du har på dina hyllor. Lyckas alltid med att hitta gobitarna 🙂

  Önskar dig en helg med mycket kärlek

  Varma kramar Viveka

 • Nostalgia

  Så fine ting ! Elsker sånne gamle bokser (burkar) jeg også, og så bra at tingene også blir brukt og ikke bare står i hyllen 🙂

  Denne helgen er det 5 loppis der jeg bor, og jeg GLEDER MEG 🙂

  Ha en deilig helg !
  Klem, Nostalgia

 • Anonym

  Hej Anna!

  Har just suttit och läst det du skrivit om din tro. Vill bara säga att jag tycker det var vädligt fint och personligt skrivet.

  Säger också samma om Susan Boyle. Jag blev så rörd. Jag grät floder när jag hörde henne sjunga. Vilken underbar röst och personlighet :o)

  Trevlig helg på dej!

  Kram

  Monika

 • Hannis

  Dom har kommit!Mina knoppbrädor!
  Så fina!
  Bilder kommer,måste bara spackla och måla om en vägg först så jag kan sätta upp dom=))

  Kram Hannis

 • gamla skolan

  Du har ett så vackert kök , som du pyntar så mysigt ! Jag skall också jobba den här helgen , nästan synd i det här fina vädert , och jag sitter mest i bilen på jobbet . Men dom har lovat fint väder på Måndag också , och då är jag ledig ! Kramar Susanne / den gamla skolan

 • Vit som snö

  Underbara saker på dina hyllor! Gillar kakformen allra mest, den var ljuuuvlig! Men hela hyllorna ser tilltalande ut. Bra att du använder sakerna också!
  Trevlig helg trots jobb!
  Kram Cilla

 • Hjärtehem

  Så mysigt du har det på dina hyllor! Trevåningsburken blev jag supernostalgisk av; en sån hade min mormor då jag var liten, måste fråga henne om hon har den kvar :0)
  ha en bra helg
  kram åsa

 • milly Garden

  Åh så sugen jag blir på att ta ner överskåpen…varje gång jag kikar in här hos dig!! Så fint du har det!! Åh har du hittat plåtburkar i zink. Är på jakt efter sånna att ha tvättmedel i! Men inte så lätt att hitta verkar det som!

  Kram Marina

 • Lilla Blanka

  Hej Anna!

  Dina hyllor är så charmiga med alla fina burkar, formar och cremfärgade tallrikar!!!

  Längtar till vi skall röja ur vårt kök!

  Hoppas du får njuta lite av sol och värme..mornar och kvällar är ju ljuvliga!!!

  Kram
  Mia

 • moni

  så utrolig vakre ting du har i kjøkkenkroken din:) Det er så sjarmerendes med gamle ting som har en historie med seg:) Ønsker deg en nydelig dag! klem

 • Patricia

  Vilka fina fynd du gjort. Sån där vånings-burk kommer jag ihåg att farmor hade när jag var liten men undrar om hon har den kvar för den har jag inte sett på många år, de är lite roliga.. =)

  Hoppas du får en bra helg trots arbete, jag har mitt helgpass nästa helg jag… =)

  Kram Patricia

 • Ardisia

  Hej! Jaa, solen skiner så fint här i Borås 🙂 Lär bli en riktigt, riktigt fint väder!

  Så fina saker du fyndat! Och billigt ska det ju vara också 🙂

  Ha en bra helg Anna! Kram från Ardisia

 • Hulda

  Virkelig et flott hjørne du viser fra kjøkkenet, minner om et gammelt spiskammers. Jeg har så lyst på spiskammers når vi kjøper hus. 🙂 Herlige saker du har der også.

 • Helena

  11 grader stod termometern på balkongen på när jag vaknade kl 8.00, skönt!!! Ska på loppis i helgen och då står plåtburkar på min lista, det är så fint! Kram helena

 • Hannis

  Så fint på dina hyllor!
  Vad är det för en fin liten kryddhylla jag ser där på bänken??
  Blir alltid så sugen på att pyssla när jag är inne hos dig!

  Ha en fin helg//Kram Hannis

 • LantlivsAnette

  Gomorron Anna !!
  Åhhh…sååå fina saker du har på dina hyllor där i köket..jag har förstorat bilderna o kikat riktigt ordentligt på allt.
  Jag längtar tils jag också kan pynta på öppna hyllor i köket.
  Japp, vi har kvar snö här ännu, men vägarna är bara snön ligger i dikena och fläckvis på gården.
  Jag är ledig i helgen, så vi ska åka och köpa balklänning åt äldsta dottern, hon går ut gymnasiet nu snart..
  Kraam Anette

 • Anette

  Vad myucket läckra saker. Jag har väldigt svårt att låta bli att köpa bakformar och gamla burkar. Har många – undanstoppade lite här och var. Bra att ta fram emellanåt till någonting eller byta för att få lite omväxling. Ha en bra helg.

  Kram Anette

 • Körsbärsgården

  Godmorgon Anna!

  Både gammal och yngre uppskattar nog solens strålar och värmen. Var ute så mycket Ni kan!

  Känner igen den tredelade plåtburken Du visar, Mormor hade en likadan. Jag har inte den burken med några andra burkar har jag fått efter henne. Visst är loppisfynd roligt men jag känner mer för det jag fått ärva efter någon släkting. Tingens historia betyder mycket för mig.

  På vår veranda/brokvist är karmar och fönster är på plats. Fodren ligger på tork. Hoppas vi får avsluta projektet i solsken, men det verkar så om man ska tro väderleksprognosen och det ska vi väl? 🙂

  Vänliga hälsningar och kram från Karin som önskar Dig en skön, solig helg!

 • vitating

  Hej Anna!
  Burkarna är jättefina! Gamla saker är helt underbara, de har en historia och en berättelse att berätta, det har inte en nyproducerad blank sak. Du gör så fint och hittar verkligen de rätta fynden!
  kram Maria

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »