hall,  nyår

Gamla pilsner flaskor..

De här gamla pilsner flaskorna har jag haft i många år..Köpte dem för att jag gillade etiketterna så..De var så fina till det bruna glaset..Korken..ja korken den är riktigt trevlig den med..Blommorna hittade jag i trädgården..Några slags bollar i kort variant..Doftar ljuvligt! Är det någon som vet vad de heter..

I dag vaknade jag med att solen stor sken in från hallen rakt in i sovrummet..Va härligt!!Tänk vad man längtar efter värme nu..Nu hopas vi på sommar..riktigt sommar med värme, sol..picnic..grillning utflykter och bad!!

Sist men inte minst så innehåller ju sommarn massa loppisar..I dag så ska jag och ett par andra tjejer som bor här i kommunen åka på en stor loppis..Har träffat båda tjejerna genom bloggandet..Kul!!Med nya bekantskaper..

Ha en fin dag..Kram Anna

27 Comments

 • Christina

  Hej!
  Kul är det! Tack för idag!
  Jag har hunnit med en picnic oxå. Hela famijen åkte till Slättenabb, ett härligt ställe, med en liten strand, långt bort från alla hus.
  Kram Christina

 • Börjelundskan

  Hej Anna!

  Vilken tur att jag hittade in till dig, här kan jag stanna länge och njuta bland dina fina bilder. Visst är flaskorna charmiga, jag hade turen för ett tag sen när jag fick tag på ett trettital flaskor. fast mina är blå och utan ettikett. Visst är det kul med loppisar! =)

  Ha en skön midsommar. Kramis Cin

 • livetpåfyran

  Hej Anna!

  Nej jag har ingen grislampa kvar i zink, sålde en alldeles nyss till en tjej i Kba…och den andra har jag ju sålt till Johanna vintage.

  Jag har en snyg pasetllgrön, 1 mörkgrön och 1 orange kvar men jag tror nog du vill ha den i zink.

  Jag har sagt till min "fynderska" att hon ska hålla span på flera….helst då i zink så det kan ju dyka upp framöver.

  Dom är sällsynta på gårdarna nu för tiden och väldigt svåra att få tag på. Hon höll utkik i flera månader innan hon hittade några. Dom kostar 500 kr.

  Ha de gott, kram Pia

 • helena

  Hej anna!just tittat in på din blogg, mysigt du verkar ha det, och så fina bilder…delar samma intresse det här med loppis, som tokig i det=) alltid kul när man kan göra fina fynd..ha en fortsatt bra sön./helena

 • Mamma C

  Jättefina flaskor som du har. Det är väl någon slags lökväxt, men vad den heter har jag inte den blekaste om. Hoppas det blev en lyckad dag på loppisen.
  Kram Mamma C

 • moni

  for noen flotte flasker med vakre detaljer, slik skulle dem jammen meg vært nå også;) Lekekrt med blomst oppi:) ønsker deg en videre fin søndag:) klem monica

 • Vit som snö

  Åhh vilka vackra flaskor!
  Dom söta bollarna är någon sort av Allium, de finns i många sorter o alla är lika vackra!
  Såg att du mailat mej, ska svara lite senare idag!
  Kram Cilla

 • Vitt o Vältummat

  Tror precis som Anno 1929 att dina bollar är Allium, en lökväxt. Jag har sådana lila i trädgården. Jag är dålig på kartan men jag tror inte att jag bor i närheten..annars hade jag gått på loppis.
  Kram/Åsa

 • LantlivsAnette

  Halloj Anna !!!
  Vet du, precis såna flaskor har jag också, två stycken, jag köpte dem för många år sedan, med öl i..som är uppdrucken såklart !!
  Jättefina är de..
  Åhhh vad roligt med en loppis runda !! Visa oss så fort du kan vad du köpte !!
  Kraam Anette

 • Nattmia

  Vilka mysiga flaskor.. Verkligen jättefina och med dina "bollblommor" blev det riktigt vackert..

  Loppis, vad kul.. Jag letar loppisar häromkring men det är trögt med det 🙁 Det var flera år sedan jag var på en loppis eller auktion och nu vill jag verkligen iväg på loppisar i sommar, skall hålla ögonen öppna..

  Ha en bra dag med loppis och hoppas du fyndar 🙂

  Kram
  Mia som oxå har sol 🙂

 • Mia

  Underbara gamla flaskor, och så ljuvliga bollar i dem. De ser ut som kirgislök (jag har lila, men har aldrig sett dem i vitt innan).

  Kram Mia

 • Patricia

  Vilka söta flaskor, såna hade jag gärna haft med ett par stycken.. =)

  VA! skiner solen hos dig.. det gör den inte här, det är grått-grått-grått…så långt ögat når. Men hoppas solen hittar fram hit med snart.

  Ha en härlig söndag!
  Kram Patricia

 • Anonym

  Vad härligt med sol, här öser regnet ner och jag känner mig förkyld inget kul alls. Pilsnerflaskorna var jättefina om jag inte minns helt fel så har jag några såna i en samling i bodan, kanske dags att söka fram dom. Hoppas att du gör fler roliga fynd på loppisrundan.
  Kram Susanne

 • LenaS

  Förstår att du föll för flaskorna när du köpte dem, för de är jättefina!
  Härligt med sol, här fortsätter det regna och regna men men förr eller senare kikar solen fram igen ;o)
  Hoppas du gör en massa roliga loppisfynd!
  Ha en fin söndag!
  Kramis/LenaS

 • Lilla huset på prärien

  Åh jag blir riktigt avis på er som ska iväg på loppis tillsammans!! Så roligt. Hade jag också velat. Men jag är själv med barnen eftersom mannen cyklat Vätternrundan och inte kommer hem förrän i eftermiddag.

  Bollarna – ja det vet jag egentligen vad de heter för jag har sådana lila i min trädgård… men det är bara helt som bortblåst just nu!! Typiskt 🙂

  Ha en riktigt härlig söndag!

  Kram Jenny

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »