nyår

Ännu en skatt från skattkammaren….

Platsen där jag hämtade hem mitt klaffbord..Kan jag bara beskriva som en skatkammare..Det fanns så mycket fina gamla ting att jag blev alldeles till mig..Jag hittade en gammal nummerplåt..Den blev jag alldeles kär i..

Jag kan inte se mig mätt på den här hörnan..Jag bara storgillar dessa väderbitna fallfärdiga korgstolar..

I kväll har vi suttit och gjort semester rutter klara för oss..vi ska besöka loppmarknader och massa gamla historiska byar och platser..Vi gillar verkligen historia..Vi ska till Ribe och lära oss om vikingar..Och till Legoland och annat skoj..

Vi ska oxå leta upp en gamla gård därifrån en del av den Den Danska familjen härstammar..De har museum där,,Det ska bli jätte spännande..Självklart hoppas vi på sol och värme med..

Ps..om ni tycker att mina bilder har märkligt ljus..Så beror det på att jag tränar för fullt med kameran på de manuella inställningarna..Ni vet slutare och sånt..

Ha det så bra så hörs vi när jag kommer hem..
Kram Anna

33 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »