nyår

Old time Favorite….


Vilken höst vi har. Nu är det verkligen skördetid! Här skördar vi, lök, äpplen, plommon,morötter, squash..Snart är vindruvorna helt mogna med..Mums!!

Bilden fotade jag för ett par veckor sedan.Har inte hunnit visa den.Men jag gillar så, den röda lökfärgen mot det ruffiga bordet.Lovely!

Ha det så bra go vänner!!
Kram Anna

23 Comments

 • Anonym

  Vilka härliga och stämningsfulla bilder du har tagit, jag säger som som andra…..snyggt med det "ruffiga" bordet, konstraserna oich ja allt är så fint!
  Ja, visst kan du köpa magasinet av av. Säg bara till så fixar jag det.

  Kram Pernilla

 • Vit som snö

  Förr en nödvändighet och nu en lyx på högsta nivå! Inget smakar så bra som närodlat! Och det är samtidigt vackert, passar bra som dekoration nu när blommorna börjar se mindre kul ut!
  Vindruvor!! Bara en dröm i min norra värld! Det finns bara på Coop;-) hihi
  Trevlig helg Anna! Kram Cilla

 • Made in Persbo...Carina

  Läckert läckert!
  Jag älskar rödlök…både till utseende och smak. Så snyggt att använda i inredningen och i höstiga blomarrangemang också!

  Trots att jag själv har två olika rejäla slagbord blir jag ändå så sugen på ett sådär gråruffigt som ditt är. Jag skulle kunna samla på gamla vackra slagbord och plats och ekonomi tillåtit ;)))

  Ha det gott gumman, vi kan väl höras på telefon i helgen!

  Puss o Kram, Carina

 • Tulipa

  Hej Anna!
  Rödlök är vackert!!
  Och med din styling på det ruffiga bordet så blir det ännu vackrare…

  Du är sååå bra!

  Hoppas du har en fin dag!
  Kram mariette

 • Ida

  Hejsan Anna!
  Vilken underbart somrig bild. Tycker så mkt om bordet. Skulle gärna vilja ha ngt liknande. Gott med rödlök också och alltid skönt att äta egenodlat, då vet man att det inte innehåller en massa gifter.

  Ha det så gott.
  Kram Ida

 • Nordingården

  … alltså, jag bara älskar ditt kök och stilen du har därinne. Du har gått fr en lite vitare och romantiskare stil till en lite "bonnigare" och ruffare. Det gillar jag. Bordet, tallrikarna, ljustakarna men också alla detaljer runtom, och så luftigt kök med högt i tak, om man jämför med mitt…kuddarna i soffan där, var hittade du dem???

 • LantlivsAnette

  Åhhh så fint…du, ditt ruffiga slagbord har satt griller i huvet på mig…fniss…nu vill jag ha ett sånt i matsalen..får du nys om ett så kan du väl tipsa mig..de jag har hittat här i norr är såå dyra, uppemot 6 tusen !!
  Hittar du nåt billigare så tjänar man ju på det även om frakten går på en tusing…eller hur ??
  Ha nu en toppendag
  Kraaam Anette

 • Nordingården

  Wow!!! Vilka bilder!! Vilket bord, vilken styling!!!! Detta går man igång på: ) Och skörna vindruvor, vi bor i en annan växtzon verkligen, här mognar knappt tomterna i år… Mari.

 • Körsbärsgården

  Hej Anna!

  Visst är det mysigt att kunna skörda på hörstarna, även om det är en påminneles om att vi går mot mörkare och kyligare tider. Att ha "jobbat fram" frukt, bär och grönsaker själv ger plockandet och grävandet en speciell känsla.

  Vilken fin bild på tallriken och rödlökarna!
  Jag tycker mycket om rödlöken. Den är vacker och dess färg härlig. Förutom till mycket matlagning har jag den liggandes lättillgängligt på ett fat med andra löksorter året runt som användbar dekoration. Snyggt med massa lösa skal och lök som påskdekoration också. Har även rödlök liggandes ute i mossa till jul och några stycken uppträdda på rostiga järnstänger som dekoration utomhus lite nu och då. Dekorativt, enkelt och billigt. Kanske någor för en vän av rödlök att inspireras utav? 🙂

  Vänliga hälsningar från Karin i solig Körsbärsgård.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »