nyår

En mix av gamla och nya favoriter..


Fick den creamfärgade skålen av min mormor när jag var där på besök för en vecka sen.

Tycker att Gröna Anna kan vara passande till mig. Gillar de första upplagorna av porslinet. Det är vackert och ålderdomligt i dekoren.

Super tack för alla mejl och hälsningar.. Jag svarar på mejl så fort jag hinner.

I söndags var jag hos Gùa och hennes underbara familj. Alltid lika mysigt att träffa dem. Gùas man gick upp innan oss och bakade scones till frukost. Det kallar jag gästfrihet. Jag sov som en prinsessa i deras vackra fönster rum! Tack alla ni som tänkte på mig när jag körde ner till Skåne Vägarna var fuktansvärda och värst var de i Halland. Jag körde i 60 km i 23 mil…Jag hade inte gett mig ut om det inte hade vart för att jag skulle köra dottern och hennes kompisar till ett läger i Skåne!

Ha det så gott..
Kram Anna

24 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »