ladan,  nyår

Trevlig uppmärksamhet…

Bilder i från förra årets midsommar fest i ladan!

Jag blev så glad när jag fick ett mail från Lantliv där de frågade om jag vill vara med som Månadens bloggare! Det kändes jätte kul att bli uppmärksammad av en så fin tidning som Lantliv!!. Tack tack alla ni som så troget besöker mig.!!!

Något annat som är kul med är att jag har fått ett erbjudande från Bostadsportal.se om att de vill sända mina inlägg via deras sida. Vilket jag glatt tackade ja till! Är du på jakt efter en ny bostad eller väl sälja din, kika in här !

Vill även passa på att önska er en härlig Midsommar!! Jag jobbar i morgon men sen går jag på semester !! En hel del reportage jobb ska jag dock hinna med i sommar men det är ju bara så kul!!
krameli kram Anna

19 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »