nyår

Snyggingar..

Snyggingar eller fulingar -Tja, det är nog en smakfråga!!


Påverkade eller inte. Tja, det är en tolkningsfråga!!

Hur som haver, jag gillar att ta in nya influenser. Det är helt oundvikligt i mitt jobb!! Fantastiskt kul att se massa olika stilar!

Har fastnat för gamla guldiga sköningar.Har lite planer som de ingår i. Ska bara skaffa ett par till och lite tillhörande ateraljer, så ska ni få se.Jag kan ju avslöja att de inte ska ändra färg.Gillar guld som glimmar..Ler..

I dag skriver jag så tagentbordet glöder..Deadlines på g …men har jobbat sen halv 8, så det blir slappning i dag med..Det känns gott efter intensiva otroligt roliga jobbveckor!!

Tror jag ska ta en paus nu och rocka loss till Smoke on the water på wii med lillsonen som är alldeles prickig av Vattenkoppor

Kram Anna

8 Comments

 • gamla skolan

  Hej Anna ! Spännande att se vad du ska göra med dom . Men du brukar ha känsla för hur det ska se ut , så det blir säkert jättebra !
  Önskar dig en trevlig helg !
  Kramar // Susanne ♥

 • Made in Persbo...Carina

  Hi hi….ja visst är det härligt att man inte är sämre än att man kan ändra sig. Jag minns en tjej som för ett och ett halvt år sedan absolut inte kunde tänka sig guld ;)))

  Snygga båda två men min personliga favorit är den till höger. Jag behöver leta upp en lampa till att göra om, till andra sängbordet….men denna helg är det ju jobb så då hinns inga loppisar med. Kul att ha något "kvar" att leta efter när man väl kommer iväg på loppis också. ….om inte annat för att jag när min kamrat på jobbet frågar om jag är ute efter något särskilt på loppisen faktiskt kan säga "Ja det är jag" ;)))

 • Sussi

  Kul med förändring…och skönt att inte ALLT målas vitt längre! Jag gillar också guld..så snyggt till brunt! Och det ger ett lite varmare intryck än silver, det gillar jag!
  UNDRAR vad du ska göra med dina lampfötter…??
  Kram
  Sussi

 • Ardisia

  Hej gumman! Vet du, jag har också börjat ta fram undanglömda mässing & guldting, ljustaken, lampetter, spegelram osv. Sicken tur att jag inte hann måla allting vitt!!
  Ha en toppenhelg 🙂 Kram

  Ps. Var du i här i D-fors i lördags & loppade?? Jag tror jag såg dig, ropade ANNNAAAAA men människan jag trodde var dig reagerade inte så det var nog inte dig ändå haha 😀 ds

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »