fönsterrenovering,  ladan

Jag har jobbat på..

Under flera månader har jag jobbat på med våra fönster. Jag har tagit bort all färg på karmarna. Slipat ,oljat, målat. Tagit bort kitt och glas på bågarna. Tagit bort färg slipat, oljat målat, kittat och glasat.

Jag har stått långa stunder för mig själv. Mestadels av tiden har jag njutit, tänk att jag hade ett så stort tålamod. Ibland överaskar man sig själv!!. En och annan dag har jag vart så trött på det hela. Så jobbigt när ett glas spricker när man har stått en lång stund och varit varsam – puh!!

I går var jag hos glasmästaren och han hjälpte mig att skära till de sista glasen. (Jag har haft extra glas , men de passade inte riktigt)

Men mest av allt är jag så glad att Carina och Magnus har instruerat mig hur man ska göra när man renoverar fönster. Tack snälla ni. Det är en häftig känsla att veta att jag har gjort iordning alla fönster själv. (mannen har sandpapprat en karm här på slutet när orken försvann)

Innanfönstren var tyvärr defekta så jag har beställt nya innanfönster med kulturglas från Allarängenssnickeri!De ska jag bara måla. Glasmästaren glasar och kittar- tycker att det är en lyx jag kan unna mig efter mitt slit!

Jag längtar efter att få visa er hur fina de kommer bli i vårt hus!

Verandadörrarna som ni ser på bilden. Kommer att sättas in mellan matrum och vardagsrum – Härligt!!
Kram Anna

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Xwsqvn

cialis daily cost order tadalafil 10mg online ed pills gnc

Aderiecib

Through the production of urease and ammonia, Proteus can produce an environment where it can survive tadalafil generic vs cialis Advertisement 3

LIVS LYST

DETTE BLIR BRA!!!

Liv

Gamla skolan-Jennie

Oj vad imponerad jag blir!! Tänk vad stolt du kommer att vara i många år framöver när du tittar på ert fina hus! Ska bli kul att få se hur det blir när de är på plats!

Kram Jennie

Lantliv i Norregård

Så flitig du varit!!!!
Kommer bli superfint:))

Kram Malin

Marieberg

Oj vilket jobb! Många timmars slit men vad vackert det kommer att bli. Tur att hårt arbete oftast "betalar" sig.

Husprojekt Drömhus

vilket jobb!! wow eloge för du kämpat så, ska bli kul att se resultatet! Stolen du har på bilden.. jag har likadana 🙂 fast blåa o gula 🙂

Ha en fortsatt solig vecka,
kram kram
Tiina

Ja det är verkligen ett hästjobb du gjort med alla dessa fönster. Jag beundrar din ihärdighet!

Kram, C

LantlivsAnette

Men ojj..ojj vad du har varit flitig !! Huset kommer att bli såå vackert med de fönstrena, jag längtar tills de är på plats så att du kan visa oss..
Kraaam Anette

Snickaregården

Jisses vilket otroligt jobb!! Känslan när det är klart är helt otrolig iallafall 🙂
kram Maria

Norrfrids Eija

Vet precis vilket hästjobb du genomlidit, eftersom jag gör precis samma syssla! Det är fjärde sommaren jag sliter med våra fönster, då har jag inte ens börjat med innanfönstren! Visst är vi duktiga! Och fint blir det, gamla fönster ska absolut bevaras och renoveras!

Hej
Men oj va duktig du är och som sagt vilket tålamod, men då blev de minsann underbart fina också, ska bli spännande att se när det är klart.
Ha en fin dag.
Kram
Jessica

Knaada

Jag gapar, såna som du imponerar verkligen på mig! Bara tanken av att renovera fönster ger mig rysningar, jag vill ha direkta resultat och gärna med belöning 🙂

Bra jobbat! Ska bli otroligt spännande att få se dom på plats!

//knaada.com

Das sieht wirklich nach ganz viel ARbeit aus – aber wenn alles fertig ist, dann hat es sich garantiert gelohnt !!! – herzliche Gruesse aus Deutschland
Jacqueline

Anonym

Jeg vet det bliver en helt særlig følelse for dig når de nye/gamle fönster endlig er på plads, sådan er det altid når man har jobbat hårdt for noget. Tillykke med det hele ;=)
Dagný

Johanna Stålros

Vilket hästjobb du har gjort- så himla duktig! Kommer att bli magiskt fint!!!! Otroligt charmigt med gamla fönster. Kram Johanna

Translate »