nyår

Hemma igen..

Vilka dagar. Fotograf Jonas Lundberg och jag har varti Stockholms trakten och jobbat flera dager. Tack tjejer för att vi fick göra reportage om era fina hem.

På kvällarna har vi hängt på någon uteserveringar och slappat av efter inteniva jobbdagar. Gamla Stan har utforskats och jag har åkt tunnelbana för första gången i mitt liv. En kraftig längtan sattes igång efter bra tåg/buss förbindelse här på landet!

I dag kommer en go vän och jag ska bara ta det soft! På skänken står mitt fantastiska Brocantefynd som jag fyndade i Frankrike. Terrinen fick byta plats med kameran i kameraryggsäcken på väg hem flyget!!Allt höll faktiskt som jag fick med mig hem, även det som låg i resväskan- då blir man glad!

Är ni sugna på egna Brocante fynd. Kika in på Sussis fina webb Butik och klicka hem några handplockade Franska brocante fynd. Ja, för fynd är det verkligen. Det är inte helt lätt att hitta saker i Frankrike. Terriner, Bolskålar och dyl står inte direkt på rad, och väntar på en!!
Ps. Jag vet att Sussi kommer sälja en stor fin vit terrin. Kanske blir den din!!

Ha en fin dag! Kram Anna

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
millandante

Mysiga jobbdagar du haft!! Blev så sugen på en tripp till huvudstaden nu!
Andra bloggen idag som jag ser de fina muggarna från Pip, de är ljuvliga!

Ha det fortsatt sommarskönt!!
Kram

LOPPISLIV

Välkommen hem igen Anna!! Ohhh din stora tallrikshylla ger mig gåshud :-)) Vill ha ett likadant på min skänk, Underbar bild du bjuder på!! Soppterrinen är jättefin också, vilken tur du hade som fick med den hem hel. Stor kram till dig, ha en fin lördag //Paula

Chateau de Ron

Hej

Önskar dej en underbar helg:)

KRAMKRAM
Christina:))

Hej Anna
Välkommen hem igen 🙂
Oh vilka fantastiskt fina fynd du har gjort, ha nu en riktigt myskväll med din goa vän..
Kram
Jessica

Fróni

Congratulation! Your blog is so nice! And the foto's are also beautifull! Have a nice day! Best regards from Hungary! 🙂 Fróni

Jennyshemochharmoni

Lät helt underbart! Önskar mig en resa till Frankrike, BUMS! 🙂 Underbar bild också förresten. Nu fick inspiration till min tallrikshylla 🙂 Kram Jenny

KiwiStyle

Gorgeous. Jane (NZ) 🙂

Johanna Stålros

Så fint!!! Önskar dig en fin helg. Kram Johanna

Interior Junkie

this looks great 🙂

Sommerhuset i bakken

For en fantastisk flott blogg du har. Så utrolig mange vakre bilder. Wow! Så fin! Hit kommer jeg gjerne tilbake 😉

Ha en riktig god helg!

Translate »