nyår

Måla måla inreda..

Kikar in så här på småtimmarna. Vilken helg jag har haft. Mannen och jag tog ett spontat dygn,fredag till lördag, nere i Helsingborg med en tur över till Helsingör! Verkligen en jätte mysig tripp.Ett cederträd fick bla följa med hem!
I dag har vi målat klart taken, puh va gott! Det känns verkligen jätte skönt att det är klart!

Har också hunnit börja så smått med piffet i vardagsrummet. En stor gammal ram, blir svart. Målar med en ny super trevlig färg som heter Lady Supreme Finish från Jotun, med glans 80. Tanken med färgen är att den ska ge en ”sprutlackerad känsla”.
En kanon färg att måla med,då den är öppen längre än en vanlig vattenlöslig färg.Det blir verkligen ett kanon snyggt resultat.

Hoppas på att få till några bilder på vardagsrummet i veckan. Ni har ju inte fått sett bordet ännu! Det måste vi ju ändra på!

Ps. Min dator har haft ”spel”flera dagar och levt sitt egna liv. Vilket har medfört att många av mina mejl har försvunnit. Ni som inte fått svar av mig. Mejla gärna igen! Flera av fredagens mejl är spårlöst försvunna! Finns inte ens i papperskorgen- mycket märkligt!

Ha det så gott/Anna

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »