nyår

Nu börjar det…

Visst är det spännande med ett nytt år! Ett nytt år är som ett oskrivet blad som väntar på att få fyllas och vid årets slut sedan berätta en historia!

Nyårsafton firade familjen och jag tillsammans med min bror Tomas och med min goa vän Carina och hennes kärlek! En lugn och skön kväll. Fotade dukningen under olika tidpunkter under dagen igår, därav är det lite olika ljus i bilderna!!

Katten Findus har det bra, det är dock lite bökigt med tratt, han kommer ju liksom inte åt att hålla sig ren och det irriterar honom, dessutom så går han in i allt. För att få ro så får han bo i badrummet och komma ut stunder och gosa med oss. Vi måste hålla isär han och brorsan så inte Surre får för sig att hjälpa Findus med att dra loss dränslangen.

Ps. Ser ni min fina lampa i fönstret? Ska visa en helhets bild på lampan en annan dag!Är så grymt glad för den. Har tillomed två. Lampfötterna köpte vi för en massa årsedan och har vart ek – vita och nu svarta. Hittade skärmen på Gekås för ca 100 kr tror jag! Lampan är målad med färg från Jotun Supreme Finish super blank för trä och Panel. Naturlig svart!

Ha det så gott/Anna!!

19 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »