nyår

Att göra skillnad…

Med anledning av att ni önskade få tips på säkra organisationer som gör skillnad i vår värld. Vill jag idag berätta om Barnens Ambassad. Ett par från min ort lever helhjärtat för att rädda dessa barn som lämnats på gatan för att klara sig själva. Där de går en våldsam vardag till mötes med övergrepp,skräck och svält.I vännernas hus får de en trygg miljö, en plats att återhämta sig och bara få vara barn! Här kan du läsa mer om Mirjam och Boas kärleksfulla arbete! http://barnensambassad.wordpress.com/

Sveta är med i den här nästan 10 år gamla på bilden, då hon levde på gatan. Nu är allting helt annorlunda för henne.  Hon är gift, har en familj, har ett barn och har ett jobb. Det finns en fadder som har hjälp Sveta alla dessa år.

Mirjam om Sveta:
Jag minns den dagen så väl, när den 15 årige Sveta rignde från BB.
-” Det blev en flicka. Jag har tittat på henne hela natten, hon har så fina fötter och fingrar. T.o.m hennes naglar är så fint skapade.”

Den första september började Valerija i första klassen. Det var en stor fest för mamman som alldrig har fått gå i skola. Det är en stor fest för oss!
Vi vill tacka dig, för som stöder barnen. Det lönar sig!

Vill du bli en fadder?

Fadderbarn i Vännernas Hus
Som fadder till ett barn som bor i Vännernas Hus stödjer du med 300 kr i månaden.
Vän till Vännernas Hus
Som vän till Vännernas Hus stödjer du regelbundet med en frivillig summa.

Kontakt Mirjam för mer information:  mirjam@haver.info
Här kan du se mer bilder som Mirjam har fotat

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »