övrigt

Överraskning..

 Vi firade goa vännen Marguerite på Hyltenäskulle i går. De var ett överrasknings kalas. 
Jag hade lagat mat och packat porslin som jag dukade upp vid ett bord med fantastisk utsikt!. Marguerites man hade lurat ut henne och de hamnade uppe på Hyltenäskulle.
 Där stod vi och sjöng ” ja må hon leva”

 Vi åt sqaush sallad och kycklingfile. Till maten drack jag och Marguerite var sin go öl med bara 3 kolhydrater! Det var gott det!
Överraskningarna var inte slut för Marguerite, när vi skiljdes åt. Utan vi dök upp hos dem på kvällen och sa här kommer taxin. Vi följde med dem till Varbergskurort. med oss hade vi var sin storson!
En fantastisk dag. Det är verkligen kul att få överraska en vän!
Vill också passa på att påminna om tävlingen!
Här hittar du den!

 Här kan ni läsa om Hyltänäs kulle om ni vill åka dit på utflykt!
Ha det så gott/Anna!

10 Comments

  • vog

    We’ve got you covered for every second of the action throughout the season as we count down the days on the road to the Champions League final, which takes place this year at the Ataturk Olympic Stadim in Istanbul on June 10, 2023. Your browser is out of date or some of its features are disabled, it may not display this website or some of its parts correctly. Enjoy a blistering strike from the Brighton star in 2019 ahead of today’s meeting with the Toffees Você pode ver a versão Brasileira de BeSoccer.com. Maclaren scores in 9th straight game Liverpool’s first competitive game of the new season saw them pick up the Community Shield after a promising 3-1 victory over Manchester City. Trent Alexander-Arnold opened the scoring before Julian Alvarez equalised for City. Mohamed Salah restored the Reds’ lead with a penalty before Darwin Nunez wrapped up the win with an injury-time strike.
    http://cocoromance.co.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=2877
    Premier League fixtures: The EPL is back in action and there are some huge matches on Saturday 1 October 2022. Liverpool started the league season poorly and have been bumpy in form ever since. But the win today has put them back in a position to target the top four. The league title seems beyond them but Champions League is definitely doable. Former Man City goalkeeper hails 18-year-old academy graduate Rico Lewis Two matches in Mexico, one Liga MX and one second division, were postponed due to violence in Sinaloa on Thursday. Liverpool started the league season poorly and have been bumpy in form ever since. But the win today has put them back in a position to target the top four. The league title seems beyond them but Champions League is definitely doable. For each matchday and for all teams, our Premier League Live page offers you all the information you need to follow each match. In addition to the league schedule, live standings and best betting odds on the front page, you’ll also have access to a wealth of statistics through our dedicated match reports.

  • Anonym

    Ojdå!!!!! Vilket blogginlägg!!!! Du är för go!!! Tusen tack för att ni var med och gjorde min födelsedag i år till en av de bästa någonsin!!!!! Kram Marguerite

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »