nyår

Söndags feeling..

Köpte mig en vit amaryllis. Kom på att jag kunde plantera den i min fina svart vita skål.
Älskar detta porslin. Köper på mig lite då och då. Det känns som det håller över
 tid och passar in året om!
Skål- butik Tuipa + fat -minns ej vilken butik.
Ljusstakarna är ett kärt loppisfynd!

Julpynt från butik Allrum
Hur ska ni pynta er gran?
Jag tror jag ska ha fattigmansilverkulor i silver/guld, pynt som påminner om naturen, typ hjorthuvud renar.Tänker mig dessa pynt som är på bild och så har jag fina gamla vita snöstjärnor som jag ska ha med.Ljusslinga med smålampor, och gärna något mer vit och naturligt pynt, lite ruffigt, inte åt det sockersöta hållet, vilket är jätte fint, men inte hos mig!!
Kika in till fabriken och se vad de andra hittar på!
Ha det så gott/Anna!

12 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »