hallen

Väldans diskret pyntat..

Jag hör nog inte direkt till de största påskpyntarna. Påskpyntet lyser mest med sin frånvaro, 
dock har jag några fjädrar i riset i hallen! Det räcker, enligt mig,och barnen frågar inte efter pynt.!

Har dragit en ny vinnare i sodastream tävlingen!.

Grattis Anna!

Hej Anna! Vilken rolig utlottning! Jag håller tummarna, min bästa sommarsmak är rabarber.
Kram Anna

PS: Jag söker även ett eller fler hem i Uppsala/Stockholmstrakten att göra reportage om v 20.
Kontakta mig på anna.bjorkliden@gmail.com

Ha en härlig dag/Anna

6 Comments

  • Gabriella

    Så fint det ser ut hos dig! Jag är inte heller någon storpyntare, överhuvudtaget. Men gult blomster och några fjädrar, då är jag nöjd=) Glad Påsk!

  • Nina

    Tänkte köra en light-påskpynt i år..men tji fick jag för döttrarna har dragit fram allt i påskväg dom funnit, tagit hem ris ifrån skogen, tjatat till sig påskdun i grälla färger av pappa, tillverkat hönor, kycklingar och tuppar som absolut måste stå framme överallt..och var jag än ser här hemma så sitter en gul liten kyckling. Och jo då jag gillar`t trots att jag faktiskt tänkt mig något mer i din stil i år 🙂
    Glad Påsk

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »