nyår

Matrevolutionen..


 För ungefär 14 månader sedan sökte jag läkare. Jag var uppgiven då jag inte gick ner i vikt, trots lågt kalori intag och mycket träning. Trodde att det var fel på ämnesomsättningen. Jag tänkte var det inte fel på ämnesomsättningen, så vill jag ha utskrivet en bantningstablett.
Läkaren tyckte att jag skulle testa LCHF, och sa om du inte har gått ner i vikt inom ett par månader så får du komma tillbaka och så får du få en bantningstablett.
Jag kom aldrig tillbaka i det syftet. Utan istället kom jag tillbaka och berättade för läkaren om hälsovinsterna. Inga mer gallgångsbesvär, inget blodsockerfall och så hade jag börjat gå ner i vikt. 
Jag har gått ner i vikt i omgångar, haft platåer men hållt fast i mina kostval. Nu helt plötsligt så har vikten börjat ticka ner efter ungefär 4-6 månader där det inte hände särskilt mycket.
Jag mår hur bra som helst, och får mejl, hälsningar på Instagram och här i kommentarsfältet om människor som har blivit inspirerade av min resa, och har velat testa.Jag blir så glad när jag hör det.
I går var jag i Borås och lyssnade till Andreas Eenfeldt, fantastiskt bra föreläsning.
Andreas blogg kostdoktorn har jag hängt på sedan jag började med LCHF, det känns tryggt och bra att få kostråd av en läkare som har förstått vad mjölet och sockret gör med kroppen.
Jag köpte ett gäng med böcker i går och skulle
  vilja ge någon av er den!
Vill du ha chans att vinna boken. Lämna en kommentar nedan så drar jag en vinnare på måndag morgon. Tävlingen pågår from nu till söndagen den 18/4 kl 24:00

Längd 170 cm ! Startvikt 90,5 Januari 2012. Mars 2012 77,5 kg
I dag den 18/4 2013, väger jag 74,9 kg
Följ mig på Instagram om du vill @truelsen

Ha det så gott/Anna

34 Comments

 • vintageblomman

  WOW! grattis till fina resultat. och till uthålligheten! Jag tror verkligen på LCHF, mår så mycket bättre när jag håller mig till det. och ändå fuskar jag mest hela tiden…Blir så inspirerad av din uthållighet. kram!

 • Anonym

  WOW, it´s wonderful! But I thing it´s hard work, when you have a family and you must very strong.( when you cook and so on )chapeau de/hatt från /Min respekt…!!!!!

  I wish you all the best!

  Herzliche Grüße aus Deutschland! Simone

 • Anonym

  Hej,

  Fantastiskt! Grattis! 🙂
  Detta är precis vad jag också skulle vilja.. Har prövat mig lite på LCHF, men inga större resultat än. Känner dock tydligt att min kropp inte mår bra av mjöl och socker.. Är med andra ord gärna med i utlottningen av lite inspiration och tips 😉

  Mvh,

  Anna A.

 • Enkel stil

  Du är jättduktig. Jag har gjort samma resa för något år sedan med Gi. Tyvärr har några av dom kilona kommit tillbaka. Behöver lite ny insperation. kram Anita

 • Anonym

  Tillykke med dit vægttab – jeg syntes det lyder spændende med LCHF, og vil meget gerne vinde bogen!

  Helle Fra Danmark :o)

 • becca

  Hej. Så kul med bok utlottning! Jag vill gärna vara med. Jag har ätit LCHF sen nyår och har gått ner ca 6 kg, tycker ibland att jag står still förlänge, och då känns det inspirerande att läsa din blogg och ta del av din viktnergång. Visst är det bättre att gå ner över en längre tid. Det känns ju inte riktigt som att man bantar utan lever ett nyttigare liv.
  Kram Rebecca.

 • Anonym

  Ett stort GRATTIS, bra kämpat!!
  Jag vill jättegärna bli av med mitt sockerberoende o få ENERGI!!
  Så jag är gärna me´..
  Jättekram Marie 🙂

 • Marina

  Hej! Grattis till din viktnedgång och till ditt nya sätt att tänka kring mat och nyttigheter.
  Jag skulle gärna vilja vinna boken, den verkar vara intressant och spännande.
  Kram och lycka till i fortsättningen!
  Hälsningar Marina

 • Vita hjärtan

  Hej, precis som du rör sig inte vikten neråt trots att jag tränar och äter nyttigare…sååå jobbigt :/ Vill gärna vinna boken och få lite inspiration till LCHF- kost!

  Grattis till ditt nya fina jag 🙂
  Kram Annemari

 • Anonym

  hEJ DET ÄR FANTASTISKT VILKEN RESA DU GJORT OCH HUR MYCKET GLÄDJE OCH TRIVSEL DU UTSTRÅLAR GENOM DETTA : jAG VILL GÄRNA VARA MED PÅ UTLOTTNINGEN !
  hELENE t

 • Tess

  Jag var också där igår och det var fantasiskt bra!! Höll utkik efter dig då det är mycket tack vare dig som jag fick upp ögonen för just Lchf. Jag ville säga hej men såg dig inte. Jag köade till böckerna med snopet nog tog de slut rätt framför näsan på mig! 😉 Så kan det gå! Jag tackar här istället! TACK!

 • Anonym

  Hej, jag har följt din blogg en tid och läser den med nöje. Jag själv är av den sorten att jag börjar och slutar med gi & lchf i omgångar, skulle behöva få en "bibel" som håller mig på rätt spår hela viktresan. Försöker att ha rätt tänk hela tiden men går inte ner i vikt, kanske den här chansen är rätt för mig?

  / Sussi B-G

 • G:a Affären

  Imponerande med den viktnedgången! Nu hör jag om LCHF lite här och där, det kanske är en metod för mig? Jag har dragit på mig extra kilon och tycker livet känns tyngre…kanske det här är kicken att komma igång med en viktminskning?
  Du har väckt min nyfikenhet och nu ska jag kika in hos kostdoktorn.

  Kram
  Cia

 • Ninelin

  Låter nära min historia. . . har haft jobbigt sista år med min vikt, trots hälsosamt leverne och daglig träning. Har snurrat runt flera varv på endokrint, men har fortfarande inte någon hjälp. Har varit lite motståndare mot LCHF, men kanske dags att prova. Har kört ”deffardiet” som gav en liten effekt. . . Vill väldigt gärna vinna boken! 🙂 (har gått upp dryga 20 kg som jag berättat om tidigare) kram

 • lisashus

  Hej!
  Jag vill gärna vara med i utlottningen. Jag har börjat med denna kost för ca 2 mån sedan. I början tappade jag ganska snabbt ca 3-4 kg, men sen har det stått ganska stilla, men jag tror verkligen på denna idé, efter att ha hört så många vettiga och bra saker om metoden.
  Så inspirerande du är och så duktig som gått ner så mycket. Jag önskar att jag också når mitt mål så småningom.
  Lisa

 • Anonym

  Hej Anna! Jag läser din blogg varenda dag och jag tycker du är så duktig! Både med inredning och din viktresa/livsstilsbyte. Jag är nog där du var för ca ett år sen, jag väger 91 kg, är 175 cm lång och behöver komma ner till ca 75 kg. Jag har viktväktat, nutrilettat, kört med jag-skiter-i-hur-det-går-dieten(inte så lyckat) och äter nu LCHF sen ca 2v tillbaka. Jag tränar massor och har alltid gjort men efter barnen verkar det omöjligt att gå ner i vikt. Grejen är att jag ska genomgå en operation(bröstreduktion)så småningom men måste först gå ner 10 kg och det går sååååå trööögt!! Blir jätteglad om jag vinner boken, hoppas hoppas:)

  Du är en sann inspiratör Anna, kram till dig och grattis till din viktresa!
  /Anna

 • Miriam

  Ha ha!! Vad skoj när man hittar en instagrammare på Fabriken med :)Grattis till din viktnedgång. Jag hade själv en platå på 1år(!!!) Så en vacker dag var jeansen för stora, -2kg bara sådär på nån vecka. 🙂

 • veronica

  Hej jag skulle gärna vilja vinna en bok, skulle behöva motivation att ändra mina kostvanor. Allt känns så lätt på kvällen att imorgon då ska jag, men men….
  Härligt att höra att du mår så bra, för det är ju att må bra som är det viktigaste inte utseendet.
  Ha det gott,
  Veronica Ö.

 • Linnéas butik

  Hej,
  jag är ny läsare här på din blogg. Och den är jättebra. Jag skulle bli glad att vinna boken. Ifall jag sedan ännu skulle orka göra nånting åt min kropp så skulle det vara ännu bättre. Du är i alla fall ett föredöme.
  Ha det bra.
  Linnéa

 • Lina

  Hej Anna!
  Har precis börjat min LCHF resa!
  7:e dagen idag och de känns helt rätt!;-) Jag skulle jätte gärna vilja vinna lite böcker!

  // Lina

 • Anonym

  Hej Anna!

  Jag beundrar dig och din resa både med vikten och att förverkliga din dröm med att skriva och fota om inredning. Din blogg kombinerar det som upptar mitt liv också i stor grad; inredning och LCHF-kost.Jag vill gärna vara med i utlottningen.

  Bästa hälsningar

  Jennie Ottosson i Morup (Halland)

 • Anonym

  Åh så snygg du är och vad skönt det måste vara att slippa släpa runt på onödiga kilon! Såå glad jag skulle bli för att få hjälp på traven med att göra samma resa. Anmäler mig alltså som intresserad av att vinna boken.

  Mvh

  Agneta K-Å

 • mysiga heestrand

  Det är ju helt fantastiskt så mycket du har gått ner i vikt, och så fin du är.
  Jag skulle också vilja gå ner lite i vikt och vill gärna vara med i din utlottning.
  Ha det gott
  Kram Marita i Heestrand

 • Jennys Vita Villervalla

  Anna!
  Vilken fantastisk kost/livsresa du har gjort!
  Du måste vara så oerhört stolt över dig själv- det hade jag varit!
  Jag tror att jag har provat allt från viktväktarna till GI, dock aldrig LCHF.
  Blir dock taggad och nyfiken på denna metod när jag ser ditt strålande resultat!
  Jag vill gärna vara med i utlottningen av boken.
  Ha det fint!
  Kram
  Jenny

 • Rickard

  har läst boken (lånat från biblioteket)men köpte själv böcker och gav till mina anhöriga i hopp om samma hälso vinster som jag själv och uppenbarligen alla andra också;)så varför inte vara med en utlottning så man kanske får en egen bok:)
  ha det gott

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »