mina reportage,  mitt hem

Husets nya ögon – Fönsterbyte reportage i Gård & torp

Text Caroline Swartling Foto Anna Truelsen
Nu kan ni läsa om vår fönsterbytar resa i Gård och torp som kom ut till försäljning i butik i går.!
Jag pratade med redaktionen på gård och torp efter att vi hade bytt våra fönster. De ville absolut berätta om vår fönsterbytar resa! Caroline på Gård och Torp skrev texten och vi använde mina helt dokumentärt fotade bilder i artikeln. Ingen super kvalité på bilderna, men vad vi har gjort framgår.
 Reportaget betyder mycket för mig. Då jag är helt överlycklig över att ha
 kunnat ge tillbaka vårt hus dess skönhet!
Utan min pappa Lars och farbror Mats hade vi aldrig klarat det. Så tack ännu en gång kära pappa och Mats!

Här kan  ni läsa mer om vår fönsterrenovering

Ha det så gott/Anna

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »