nyår

En underbar plats..

Av Anna Truelsen Foto Carina Olander
Förra hösten var Carina och jag i Ålesund , och hälsade på Gunn och Finn Hagerup. Vi var i trakten på reportageturne. Och Gunn erbjöd oss att bo i deras sommarhus, som ni ser på bilderna. Vi hade fantastiska dagar i Gunns hus. En ny vänskap lades till grund, och jag längtar ständigt efter att få komma tillbaka. I våras var vi där med och hoppas på att åka tillbaka till våren igen.
Gunn kan ni följa på Instagram @gunnhagerup
Reportaget kan nu ses i en Norska tidningen Vakre Hjem hytter & lansteder. Reportaget ,det kommer även att kunna ses i Älskade hem som kommer ut i slutet av oktober. Vilket ska bli jätteroligt, för det här är ett hem som tål att visas upp gång på gång.Man får liksom inte nog!
Ha det så gott/Anna

10 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »