nyår

Det mesta går att förändra!

                                          Före                                                                     Efter

Ja, men allt kan ju förändras! Här hos oss är det inte bara min kroppshydda som förändrats fram och tillbaka under de fem år som vi bott i huset. Utan även huset har genomgått en makeover som heter duga. När vi flyttade in hade vi inga pengar att renovera för. Utan gjorde en budget renovering av kök. (Visar det en annan dag.)

 Då, älskade jag Fransk lantstil, och jag blir varm i hjärtat när jag ser förebilderna. För jag var så lycklig över att ha fått flytta till ett gammalt hus. Älskade min stil och mitt hus.

Men med åren så kom förändringen, jag började bli trött på massa saker och längtade efter kontraster. Frö två år sedan satte vi in 100 åriga fönster i vårt hus, och då började jag inreda med möbler och ting som jag under en längre tid hade längtat efter. Ni som följt mig under dessa åren, märker också att det inte förändras så mycket hemma hos oss längre. Jag trivs helt enkelt med hur vi har det nu!

Vill ni så kan ni följa min inredningsresa från början, har bloggat sedan november 2007. Titta gärna i högermarginalen, där hittar ni inläggen från tidigare år!

 Welcome all new visitors, and readers of my blog! If you want to read the text in your language, there is a translation button called  ”Välj språk”, Select Language  at the top right of the blog.

Ha det så gott/Anna

15 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »