nyår

Det svarta…

Jag gillar svarta möbler i inredningen! Tycker att de bidrar till en bra grund och skapar en skön kontrast åt de ljusa väggarna! Upp på det lägger jag till trädetaljer som bidrar med värme!

Hur inreder ni?
Ha en bra dag/Anna

16 Comments

 • Anonym

  Hej!
  Har en fråga ang.målarfärg,Tänkte måla en gammal byrå svart, använder du blank eller matt färg?? o ett bra märke.

  Tack för en inspirerande blogg!!

  Lena

 • Fru Vintage

  Du har så superfint i ditt hem! Fru Vintage ääääälskar industristilen med rostig plåt och gamla fabrikslampor. Uppblandat med trä, grått och koppar. Hon har ändrat sin stil ganska markant de senaste åren;) Från vitt vitt vitt till mkt mera färg och trä. Kul med förändring…. Allt gott fina du! Kram Fru Vintage

 • Blan betong och gammeldags pioner

  fick sån inspiration av detta inlägget så det blir till att handla svart färg o måla om skänken från vitt till svart….gillar att blanda med träinslag…det hade jag aldrig trott för något år sedan men man kan alltid ändra sig hihihi kram från maja ÖLand

 • Anonym

  Snyggt, som alltid! Vilket hem Ni har, Anna och vilken känsla Du har! Här på bloggen blir det också tydligt vilken "inredningsresa" Du gjort sedan Du började blogga, stilen har stegvis förändrats men alltid med stil. 🙂

  Tänkte på en sak då jag såg bilden: genom att byta plats på växten och ljusstakarna blir kontrasterna ännu tydligare, om man vill att växten och ljusstakarna ska framträda mer, förstås. Ett liten reflektion från Karin i novembergrått, regnduggigt Leksand. 🙂

 • House and Garden by Bia

  Snyggt med svart !!!….svart o vitt tillsammans är snyggt…..jag har nyss inrett ett bloggrum….där har jag turkost som accent färg….visar rummet på bloggen i mitt senaste inlägg ;))…………jag gillar egentligen många olika stilar…tycker vitt är snyggt hos andra….hos mej är det lite blandad kompott, hihi…..tycker just nu mest om den lite "råa" stilen (fast inte hos mej just nu)………………härlig blogg du har;)))
  Kram bia

 • Annes vita rum

  Jättefint! Vramt och ombonat! Jag håller med dig,jag har oxå efter massor av år bara vitt,så har det kommit in mera svarta möbler och detaljer,sen lite trä tillsammans med det.Då blir det varmt och ombonat:) Ha en fin dag..kram

 • Johanna

  Hemma hos mig är det mycket vitt! Men under senaste tiden, sedan vi flyttade till nya radhuset, har jag känt stort behov av mer kontraster. Jag har ännu ingen svart möbel men svart och grått i kuddar, mattor, lampor och lite annat smått och gott finns det en del av nu här hemma. Vår säng är faktiskt svart kom jag precis på och min vackra Gina går i svart:) Annars är det mycket vintage detaljer i trä, korg och vitt porslin. Älskar ditt hem och du är en stor inspirationskälla för mig!

  Kram och ha en fin måndag!

  Johanna

 • MITT VITA HUS

  Superfint! Jag håller med, vit ljus inredning behöver definitivt lite svart så det bryter av. Jag ska bli bättre själv på lite trä i inredningen med, det mjukar ju faktiskt så fint upp:)

  Ha en fin dag!

  Kram mia

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »