nyår

Se upp i backen, tusen hål i nacken.

Helt otroligt, men jag och min familj skall ge oss ut på en familjesemester,det brukar vara så svårt att hitta något som alla vill göra, men nu har vi enats!

Om ett par veckor drar vi till Fjällen! Närmare bestämt till Åre och Trillevallen,. Vi kommer att bo på mysiga Högfjällshotellet.

Med oss har vi blivande 18-åringens tjej som är en hejare på skidor, hon får ha skidskola för de i familjen som inte kan åka. Hur det skall gå för mig, ja det kan man undra, har ju inte stått på ett par skidor på 23 år. Men det ska nog gå bra, lite ringrostig är man nog, men ner kommer man väl alltid..ler:)

Något mer som är väldigt kul är att mannen och jag blev ihop för 23 år sedan när vi åkte skidor sist. Det ni, Fjällluften kan få det mesta att hända! Ser med spänning fram emot vad som kan hända den här gången.

Hur som helst,det skall bli ett äventyr, hela familjen i en sovvagn i tåget, bara det är en upplevelse i sig.

Om ni undrar vem som har fotat de fina bilderna så kan jag berätta att det är Mats Lind, som har fotograferat bilderna.  Han är gift med Cecilia Lind som är VD för TrilleVallens Högfjällshotell.
Världen är allt bra liten. Jag träffade nämligen Mats Lind på ett event i Villa Strömsfors som jag var på tidigare i år. Då han hade fått det ärofyllda uppdraget att filma och fota renoveringen av Villa Strömsfors. Har ni Instagram så hittar ni Mats under @matslindphotography

Jag måste säga att jag längtar efter att få åka skidor igen, det ska bli så härligt att få uppleva riktig vinter, något som vi inte har fått göra här på västkusten på länge. Något mer som är väldans roligt är att min vän Sandra Nilsson och hennes familj också skall åka dit. Så mysigt vi skall ha.
@vintagehouse

Trevlig kväll/Anna

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »