mina reportage

Reportage – Duften av desember -Bolig drøm.

Av Anna Truelsen Foto Carina Olander

Innan jul förra året var Carina och jag på en reportage turné  i Sundsvall/Hudiksvall/Edsbyn trakten. 
Ett av hemmen vi besökte var Ellinors hem. Reportaget har publicerats i Drömhem och nu i Bolig drøm, ovanligt att samma reportage publiceras så tätt, men Bolig drøm var på jakt efter fler julhem och då det inte krockade med den Svenska tidningens publicering så kunde reportaget publiceras i Norge. Jättekul tycker vi, för vi älskar verkligen det här reportaget. Ellinor är en så fin människa och har ett så charmant hem. Ett stort + var att reportaget hamnade på framsidan av Bolig dröm, det är alltid kul.
Mer från Ellinor kan ni se på instagram @ellinorforsblom
Ha det så gott/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »