mina reportage

Tackar ödmjukast..

Trendrum.se meddelade mig precis att jag var en av de 10 bloggare som blivit nominerade till Sveriges bästa inredningsbloggare Januari 2016. Det var väldigt roligt, jag blev verkligen glad. Jag har bloggat sedan 2007 och tycker fortfarande det är kul. Bloggandet har gått upp och ner, utifrån hur tiden räckt till, men sedan ett par månader tillbaka så har jag bestämt att min bloggande även skall rymmas inom min arbetstid och så har jag köpt en Macbook så jag kan blogga kvällstid och slipper gå ut till kontoret, så nu finns det inga ursäkter att inte hinna blogga,ler:) skämt o sido, ibland kommer livet mellan och då blir det paus, så är det bara.
Men tack alla ni som har nominerat mig, känner mig rörd och tacksam.

Så här beskrivs min blogg:

MY LOVELY THINGS

”Anna Truelsen frilansande inredningsstylist driver bloggen MY LOVELY THINGS. Vi får följa hennes inredningsjobb och reportageresor som kan omfatta hem i Sverige, Norden men också andra platser som Provence. Men vi får också följa hennes hem och vardag. Anna älskar att skapa och arrangera det märks också på bilderna från hennes hem. Inredningen i det vita huset från ett av 1900-talets första decenium är vit och charmig, med många fina blickfång i form av samlade ting. Anna tillåter sig ett öppet kök med hyllor där vitt porslin och mycket keramik får sätta tonen. Just keramiken gör att köket andas lite lantlig och mjukare stil än många moderna hem. Den lite mjukare inredningsstilen följer med i resten av huset, avskalad men varm, vit med svarta möbler som kontrast.”

Här hittar ni de andra bloggarna som är nominerade

Ha det så gott/Anna

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »