nyår

Snart dags för badsäsongen.

Topshop CLASSIC Hatt nude / Ashley Choc Flat Rubber / 9709488 / Heritage SI Tote / Jeepers Peepers Solglasögon yellow tort / Beach Tunic / Kos Beach Dress / Seafolly KASBAH Bikininunderdel black/white / Seafolly KASBAH Bikiniöverdel black/white / O’Neill THE STANDARD Bikini coral / O’Neill THE STANDARD Bikini black out

Om 53 dagar drar jag på semester, det skall bli så skönt, speciellt med tanke på detta förkylningsvirus som härjar fram och tillbaka i min kropp. Börjar bli en aningen less på att inte bli helt frisk. Fick ett lite återfall efter söndagens högintensiva pass. Så nu är min kropp trött, men jag har ju världens bästa jobb, och just nu är jag inne i en skrivarperiod så kroppen får mycket vila.

Inser att det är dags att prova förra årets bikini och se hur den passar, skulle lätt köpa allt på bilden, då det är riktiga ”Annagrejer”. Vi får se, ska  kolla av garderoben och se vad som behövs.

Ha det så gott/Anna

”adlinks”

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »